U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Leve de lente!

De dagen lengen. De lucht wordt zachter. Wie goed kijkt, ziet knoppen aan bomen verschijnen. De zon speelt iets minder vaak verstoppertje. En dan ineens worstelen de eerste groene sprietjes zich uit de kale grond. Barst de bloesem uit haar voegen om de wereld weer kleur te geven. Betoveren seringen, hyacinten en ranonkels ons met hun heerlijke geuren en kleuren. Voel je het al kriebelen? Eindelijk, de lente is in aantocht! En dat vieren we bij Greenflor met verse voorjaarsbloemen uit alle windstreken.        

Laat u verrassen door ons
voorjaarsassortiment

Bent u op zoek naar iets anders? Kom dan eens langs om alle nieuwste soorten te bekijken!

Nét vers binnen

Groen
voor elk seizoen

Ben je een groentje op het gebied van groen? Geen zorgen, de groenexperts van Greenflor zijn de wereld voor je rondgereisd en hebben een selectie gemaakt van de allermooiste groene producten. Van winter tot zomer: groen kan in elk seizoen. Ontstress en verlekker je in de Greenflor webshop. Je krijgt er spontaan groene vingers van.

Bekijk al het Groen
Pioenen om te zoenen

Pioenen om te zoenen

Valt u voor de charmes van onze Pioenen? Dan heeft u geluk! Greenflor heeft meer dan dertig soorten, in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een enkele rij bloemblaadjes, met half dubbele of dubbele bloemen. En de geur is bijzonder aantrekkelijk, heerlijk zoet!

Bekijk alle Pioenen
Geliefde gedroogde bloemen

Geliefde gedroogde bloemen

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties. Ze zijn duurzaam, helemaal hip en écht ambachtelijk.

Bekijk alle soorten droogbloemen
Royale rozen

Royale rozen

Rood, wit, geel, roze en paars. Tweekleurig of meerkleurig. Wij hebben de roos die u zoekt.

Bekijk alle soorten Rozen
Ranonkels van Greenflor

Ranonkels van Greenflor

De experts van Greenflor zijn de wereld voor je rondgereisd en hebben een selectie gemaakt van de allermooiste ranonkels. Wij hebben ze in allerlei kleuren: van wit, geel, oranje, roze, rood tot paars. Haar bloemblaadjes openen zich stuk voor stuk, zodat er steeds meer zichtbaar wordt van het prachtige hart.

Bekijk alle Ranonkels