U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Heerlijke herfst!

Het is herfst. Tijd voor boswandelingen over gevallen bladeren. De lucht wordt aangevuld met geel, oranje en rode tinten en we halen warme truien en sjaals weer van zolder. Veel bloemen in de tuin en binnenshuis zijn uitgebloeid, maar gelukkig heeft Greenflor het perfecte sierassortiment om ook in de herfst licht en gezelligheid in huis te halen. De warme kleuren van onze herfstproducten geven iedereen, ondanks de kortere dagen, een goed humeur. Ieder seizoen bloeit er iets. Als je het hele jaar door maar oog hebt voor schoonheid en creativiteit.        

Laat u verrassen door ons
herfstassortiment

Bent u op zoek naar iets anders? Kom dan eens langs om alle nieuwste soorten te bekijken!

Nét vers binnen

Groen
voor elk seizoen

Ben je een groentje op het gebied van groen? Geen zorgen, de groenexperts van Greenflor zijn de wereld voor je rondgereisd en hebben een selectie gemaakt van de allermooiste groene producten. Van winter tot zomer: groen kan in elk seizoen. Ontstress en verlekker je in de Greenflor webshop. Je krijgt er spontaan groene vingers van.

Bekijk al het Groen
Hortensia’s van Greenflor

Hortensia’s van Greenflor

De stijlvolle hortensia is een aanvulling op een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meeste prachtige bloemsierkunst. Logisch, want met hortensia’s wordt het altijd een pronkstuk. Elke ruimte fleurt op met de kleurrijke hortensia bollen.

Bekijk alle soorten Hortensia’s
Gewaxte producten

Gewaxte producten

Onze amarylisbollen voor binnen krijgen bloemen van een indrukwekkend formaat. De zon schijnt korter naar binnen en de tuin staat niet meer in bloei, maar deze bollen brengen uitbundige kleuren binnenshuis en fleuren zo iedere kamer op.

Bekijk het assortiment
Droogbloemen

Droogbloemen

We zijn meesters in het betoverende droogbloemen. We selecteren de mooiste droogbloemen uit eigen bodem, maar we zoeken ook in alle uithoeken van de wereld naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk hier alle droogbloemen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

In Ecuador krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor Rozen.

Bekijk hier alle Rozen