U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Dutch Masters In
Dried Flowers

Onze collectie 'droogbloemen’ omvat veel meer dan ‘gedroogde bloemen’, daarom zou de naam ‘droogdecoraties’ beter passen. Sierbloemen, graansoorten en kruiden: nadat ze zijn gedroogd, kun je er eindeloos van genieten! Omdat droogbloemen geen water nodig hebben en goed tegen warmte kunnen, kun je ze gewoon ergens neerleggen of ophangen. Met een hart of krans van steekschuim maak je met een paar bosjes droogbloemen heel eenvoudig een prachtige creatie. Of je nou gaat voor zachte natuurkleuren die blenden in huis of voor geverfde versies die de vaas bijna uit knallen: droogbloemen passen geweldig in elk interieur, van vintage tot modern. Ze zorgen direct voor een romantische of hippe look.    

 1. Dried Lonas geel
 2. Preserved Scabiosa rood
 3. Preserved Ruscus oranje
 4. Dried Helichrysum
 5. Dried Triticum
 6. Dried Achillea parker
 7. Dried Lavendel
 8. Dried Carthamus wit
 9. Dried Rhodanthe roze
 10. Dried Depressa (papyrus)
 11. Preserved Stuartiana rood
 12. Dried Phalaris bruin
 13. Dried Carthamus oranje

Veel meer dan
droge bloemen

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties. In een prachtvaas of aan een krans: van droogbloemen kun je eindeloos genieten. De droogbloemen van Dutch Masters in Dried Flowers zijn duurzaam, helemaal hip en écht ambachtelijk.

Bekijk alle Droogbloemen

 1. Panicum
 2. Dille Zaaddoos
 3. Miscanthus
 4. Eryngium
 5. Cortederia
 6. Kaardebol / Dipsacus
 7. Amflodosia
 8. Arundo
 9. Cortederia
 10. Pampas fluffi
 11. Chaemerops

The making of…
droogbloemen

De zaadjes die uitgroeien tot onze bloemen, kruiden en granen, gaan ieder jaar rond maart de grond in. Pas als het oog van de meester de producten heeft goedgekeurd, worden ze stuk voor stuk met de hand van het land gesneden. Dit gebeurt tussen juni en augustus. Daarna begint het unieke droogproces, waarbij de kleur en kwaliteit optimaal behouden blijft. De droogbloemen van Dutch Masters in Dried Flowers zijn supersterk, omdat ze op professionele wijze zijn gedroogd.

Bekijk alle Droogbloemen

 1. Hydrangea preserverd
 2. Palm sper
 3. Silvergrass
 4. Bougainvilea
 5. Bougainvilea
 6. Palm sper
 7. Hydrangea
 8. Silvergrass
 9. Silvergrass
 10. Bougainvilea
 11. Hydrangea dried
 12. Bougainvilea
 13. Silvergrass
 14. Silvergrass
 15. Palm sper
 16. Hydrangea preserverd
 17. Bougainvilea
 18. Silvergrass
 19. Hydreangea preseverd
 20. Boucainville
 21. Palm sun
Gedroogde Amaranthus

Gedroogde Amaranthus

Met de gedroogde Amaranthus haal je een stukje tropen in huis. Deze aanlokkelijke, kruidachtige plant komt oorspronkelijk uit het tropische deel van Zuid-Amerika. De Amaranthus staat voor onsterfelijkheid, aangezien de bloem nooit verwelkt. De perfecte kandidaat om te drogen, want de mooie kleur blijft intact. De gedroogde Amaranthus voelt zich thuis in boeketten of droogstukken.

Bestel Amaranthus
Gedroogde Lavendel

Gedroogde Lavendel

Gedroogde Lavendel is een absolute klassieker in droogbloemenland. Lavendel houdt na het drogen zijn stevige vorm, helderblauwe kleur en – ook niet onbelangrijk – zijn onweerstaanbare geur. Gedroogde Lavendel blijft nog maandenlang lekker ruiken, dus doet het fantastisch in de kledingkast, badkamer of op een mooi dressoir. Haal de zomer in huis!

Bestel Lavendel
Gedroogde Tarwe

Gedroogde Tarwe

Wie zegt er dat Tarwe alleen lekker is om te eten? Het is ook verrukkelijk om naar te kijken! Een bos gedroogd Tarwe vult met gemak een mooie vaas, maar je kunt deze natuurlijk ook gewoon los neerzetten op een houten plank. Gedroogd Tarwe is zeer sterk, dus blijft eindeloos mooi. Met een bos gedroogd Tarwe haal je direct die landelijke look in huis.

Bekijk al het gedroogde Tarwe
Gedroogde Phalaris

Gedroogde Phalaris

De gedroogde Phalaris, ook wel kanariegras genoemd, is een echte favoriet. De groene pluimen nemen na het drogen een zachte, natuurlijke kleur aan. In een stenen vaas, gemengd door verse bloemen in een bruidsboeket of gemixt met andere droogbloemen; iedereen kan wel een vleugje Phalaris gebruiken.

Bekijk het aanbod