It’s always flower o’clock

Laat je verrassen door ons
assortiment

Zonder jas naar buiten. Avonden waar geen einde aan lijkt te komen. Een verfrissend drankje op het terras. Zand tussen je tenen, zeezout in je haar en tintelende zonnestralen die je huid verwarmen. Een wereld vol heldere kleuren, omdat alle zomerbloemen zijn opengebarsten.

Hallo zomer, wat zijn we ongelooflijk blij dat je er weer bent! Dat vieren we bij Greenflor met zinderende zomerbloemen uit alle hoeken van de wereld.

Groothandel in groen
pioenen groothandel

Ja, ik wil!

Hoor je de klokken al luiden? 

Het trouwseizoen is begonnen! Bij Greenflor hebben we alles in huis voor jouw grote dag, of het nou gaat om een adembenemend bruidsboeket, rijkelijke corsages of vorstelijke tafeldecoraties. Jouw trouwdag is pas compleet met elegante eucalyptus, prachtige pauwveren en de schone Serruria – dé bruidsbloem bij uitstek. Greenflor selecteert de allermooiste bruidsbloemen waar je alleen maar ‘ja, ik wil’ tegen kan zeggen. De bruid denkt wel twee keer na voordat ze haar bruidsboeket over haar schouder gooit...

Hello summer is on the way 

Een selectie uit onze
collectie

Standaard verschillend

Het meest complete assortimentmet seizoensproducten

Je vindt onze producten niet standaard op iedere plek en op ieder moment. Wat de natuur ons geeft zie je terug in ons assortiment. Zo zie je in de zomer specifieke producten die de natuur ons geeft.

Ieder seizoen completer

We ontdekken de wereld en introduceren ieder jaar weer nieuwe producten.

Uniek in zijn soort

Ieder product is uniek.

Dichtbij de bron

Wij gaan op zoek naar de mooiste bloemen, direct van de bron.

Inspiratie

Samen met en voor u creëren we veel inspiratie, zodat u uw klanten optimaal kunt verrassen.

Unique products
which your customers
will love.

  • Fresh flowers guaranteed
    Our growers, logistics and delivery are seamlessly coordinated.
  • The most beautiful and unique products every season
    We are specialists in the field of seasonal products and you see that every season.
  • The largest range of dried flowers
    Together with the best growers, we provide the most beautiful and most types of dried flowers.

Inspiratie voor morgen

Laat je inspireren door de
collectie van Greenflor

HBX mand
HBX potten

In de spotlight

HBX Natural living

HBX gaat letterlijk terug naar de bron en biedt woon- en lifestyle accessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Van kransen tot manden en van sierfruit tot vazen.

In de spotlight

Dutch Masters in Dried Flowers

selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties. De droogbloemen van Dutch Masters in Dried Flowers zijn duurzaam, helemaal hip en écht ambachtelijk.

Droogbloemen
Droogbloemen

Droogbloemen

Bloemen drogen is een vak apart. Lang niet alle bloemsoorten zijn hier geschikt voor. De droogbloemen die wij in onze droogboeketten verwerken, worden met liefde geteeld, geoogst en gedroogd. In het voorjaar worden de bloemen gezaaid en krijgen ze volop de tijd om te groeien. In de zomer worden ze zorgvuldig van het land gesneden. Vervolgens worden de verse bloemen in een warme droogschuur, uit de zon, op de kop gehangen. Zo drogen ze in en behouden ze hun mooie kleur. Daarna worden ze verwerkt of gekleurd met natuurlijke verf, zodat ze extra lang mooi blijven.

Bruiloft droogbloemen

Ieder droogboeket wordt met heel veel liefde ontworpen en dat zie je. De mooiste gedroogde bloemen voor een bruiloft zoals, kruiden, grasjes en pluimen worden door onze boeketdesigners met de hand geschikt tot een uniek droogboeket. Vervolgens worden de droogbloemen zorgvuldig verpakt in een duurzaam jasje. Hoeveel liefde kun je aan?

Greenflor bloemen en droogbloemen

Groothandel in
bloemen en seizoensartikelen

Pioenroos

Eindelijk Greenflor heeft ze er weer: pioenrozen! Van zachte pasteltinten tot felle knalkleuren en van opgevouwen bol tot uitbundige explosie aan schoonheid: pioenen bloeien elk voorjaar weer in meer dan duizend soorten en maten. En omdat wij werkelijk geen genoeg van pioenen kunnen krijgen, stellen we iedere week een nieuwe beauty aan je voor.

Stijlvolle droogboeketten

Bij Greenflor zie je knappe katoentakken, geurige gedroogde Lavendel, feestelijk gedroogd gipskruid of toch kleurrijke, exotische droogbloemen. Met de gevarieerde droogboeketten van Greenflor hoef je niet te kiezen! Van zachte natuurtinten tot knallende kleuren: onze stijlvolle droogboeketten brengen direct sfeer en vormen een tijdloze decoratie.