Is jouw winkel al klaar voor Kerst? Met deze vijf prachtige en onmisbare accessoires is jouw shop in mum van tijd omgetoverd tot een oogverblindend kersttafereel. Dus steek de openhaard maar aan, laat de sneeuw vallen en ontvang kerst met open armen!

1

Op een voortreffelijk gedekte tafel kan een kerststuk natuurlijk niet ontbreken! Rode Ilex in combinatie met Eucalyptus het op iedere tafel goed en met bijpassende kaarsen ernaast, kan het kerstdiner in vol ornaat uitgeserveerd worden!

Groen groothandel

2

Met de schitterende kaarsenhouders van HBX natural living kan het volgens ons niet vroeg genoeg donker worden. Ook de kerststerren gemaakt van natuurlijk en duurzaam materiaal, geven iedere ruimte die felbegeerde shiny touch! Neem een kijkje in onze decoratie voorraad.

https://shop.greenflor.nl/Voorraad/B1/80379065?productgroep=HBEG

3

Wie zegt dat een kerstboom altijd groot moet zijn? De kerstbomen van Greenflor zijn er in alle formaten, kijk deze schattige mini’s eens stralen! Kerstgroen kan op vele manieren, om maar een voorbeeld te noemen: dit waanzinnige boeket met Amaryllissen, Eucalyptus en Asparagus… Als dat geen optimaal kerstgevoel geeft?!

Groen groothandel

4

Droogbloemen zijn nog altijd trendy en mogen ook zeker met kerst niet ontbreken! Met een paar goud gespoten takken heb je direct een eyecatcher in huis. Ook de Pampas in een grote glanzende vaas blijft een sprankelende klassieker.

Groen groothandel

5

Kerst is bij uitstek de tijd om iets zelf te maken! Deze DIY kerst-ring hangt binnen no time aan jouw muur! Met wat takken Asparagus en Eucalyptus, Ilex en kerstgroen worden alle ogen naar deze stralende ring getrokken..

Groen groothandel