Soorten groen

Groene takken en bladeren zijn prachtig voor van alles. Ze zijn mooi om in kransen en boeketten te verwerken. Ook los zijn ze prachtig om in een vaas te plaatsen. Groene bladeren en takkengeven een natuurlijke uitstraling aan je huis.

Eucalyptus takken

Eucalyptus takken zijn prachtige takken met rond vormige bladeren, die ook nog een heerlijk ruiken. De groene takken zijn populair. Ze zijn te gebruiken voor veel verschillende doeleinde. Je kunt de eucalyptus takken kunnen verwerkt en geplaatst worden in een prachtig boeket, kransen, toefen, guirlandes, mooie vaas en nog veel meer.

Olijftakken

De olijftakken komen natuurlijk van de olijfbomen. De takken hebben een licht grijze tak met daaraan langwerpige bladeren. De olijftakken zijn geschikt voor ontzettend veel creaties. Ze zijn te gebruiken voor gemengde boeketten, toefen, kransen en nog veel meer.

Magnolia bladeren

Naast dat een magnolia prachtige bloemetjes heeft, zijn de magnolia bladeren ook mooi. De bladeren zijn lang en hebben een beetje smalle vorm. Ze zijn beschikbaar in groene kleuren, maar ook bruine kleuren.

Overig groen

Naast de takken en bladeren hierboven genoemd, heeft Greenflor nog veel meer groen geïmporteerd. Dit zorgt ervoor dat er een groot aanbod is aan groene takken en bladeren.

Eucalyptus

Groen in boeketten

Hoewel de bloemen erg belangrijk zijn in een boeket, moet je het groen niet vergeten. Bij een boeket is het zeker de moeite waard om ook wat groen toe te voegen. Dit is namelijk een prachtige basis voor een boeket. De groene bladeren zorgen voor een natuurlijkere uitstraling van het boeket. Daarnaast komen de bloemen in het boeket, door de groene bladeren, beter tot hun recht.

  1. Eucalyptus populus met bes
  2. Eucalyptus exotica bes fijn
  3. Rozemarijn
  4. Olijfblad
  5. Acacia Mimosa baleana
  6. Eucalyptus populus herfst