Pioenen groothandel

Pioenrozen (Paeonias) groothandel

De experts van Greenflor zijn de wereld voor je rondgereisd en hebben een selectie gemaakt van de allermooiste Pioenen. Wij hebben ze in allerlei kleuren: van wit, geel, oranje, roze, rood tot paars. De bloemblaadjes van de pioenroos openen zich stuk voor stuk, zo is haar prachtige hart steeds meer zichtbaar. Een bos pioenrozen doet het overal goed!

Pioenrozen in diverse kleuren

Op het gebied van bloemkleur zijn knalkleuren nu echt de trend! Wij hebben alle kleuren pioenrozen in onze webshop: gele pioenen, roze pioenen en rode pioenen.

Onze prachtige pioenrozen of Peaonia zijn niet alleen in veel vormen beschikbaar, maar ook in diverse kleurvariaties! De bloemen kunnen wit, geel, roze tot rood zijn. Zo is er altijd een passende pioenroos bij uw wens. Gaat u voor de frisse witte pioen of toch liever de romantisch roze?

pioenen groothandel
Pioenen groothandel

Witte pioenrozen

Witte pioenrozen geven een frisse uitstraling en passen goed bij de natuurlijke trend die nu helemaal in is. Daarnaast is een witte pioenroos goed te combineren met groen en passen ze in werkelijk ieder boeket. Met wit zit je altijd goed!

Roze pioenrozen

Roze pioenrozen geven een vleugje liefde en romantiek aan ieder boeket. Niet voor niets wordt deze kleur Peonia vaak gekozen in een bruidsboeket en ter decoratie op bruiloften.

Rode pioenrozen

Rode pioenrozen geven een knalkleur in een boeket. Daarom wordt deze kleur Peonia vaak gekozen in een boeketten in combinatie met groen.

Soorten pioenrozen

Valt u voor de charmes van onze pioenen? Dan heb je geluk! Greenflor heeft vele soorten, in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een poederlaag, met enkele of dubbele kleuren.

Populaire soorten zijn: Coral Charm, Miss America, Pink HawaiI, Command Performance, Sarah Bernard, Duchesse de Nemours, Mother’s Choice, Madame Claude Tain, Pecher, Flame, Jules Elie, Red Charm, Bridal Shower, Reine Hortense, Coral Sunset en Odile.

mothers choise groothandel
 1. Coral Charm
 2. Miss America
 3. Pink HawaiI
 4. Command Performance
 5. Sarah Bernard
 6. Duchesse Nemours
 7. Mother’s Choice
 8. Madame Claude Tain
 9. Pecher
 10. Flame
 11. Jules Elie
 12. Red Charm
 13. Bridal Shower
 14. Reine Hortense
 15. Coral Sunset
 16. Odile

Pioenrozen boeket

Veel boeketten worden samengesteld uit verschillende soorten exclusieve bloemen zoals bijvoorbeeld pioenen. Het mooie van pioenrozen is dat de bloem optimaal te combineren is met andere zomerse bloemsoorten. Bekijk hier de video waarin we een boeket maken met de heerlijke pioenroos.

Pioenen boeket groothandel
Groothandel pioenen

Bruidsboeket

Pioenen zijn prachtige bloemen voor een bruidsboeket. Door de bloemblaadjes en bloemknoppen is deze bloem dé eyecatcher van je bruidsboeket. Ga je voor een kleurrijk bruidsboeket? Kies dan voor levendige kleuren zoals rood of paars.. Liever een vintage bruidsboeket met zachte kleuren? Ga dan voor zachtroze of witte pioenen. Met de pioenroos scoor je sowieso!

Voorjaarsboeket 

Wij krijgen een ultiem lentegevoel van gele mimosa, Franse tulpen en sierlijke pioenrozen. Mix alle bloemen tot een prachtig speels geheel: de takken en mosgroene vulling zorgen dat de pioenrozen, mimosa en Franse tulpen eruit springen. Geen boeket of arrangement is ons te gek! De stijl is los en natuurlijk, want bloemen gaan tenslotte graag hun eigen weg. Onze designer laat in deze video zien hoe ze dit vrolijke voorjaarsboeket maakt.

Zomerbloemen

Wist je dat we naast pioenrozen ook lavendel en eucalyptus verkopen? Veel boeketten worden samengesteld uit verschillende soorten exclusieve bloemen. Het mooie van pioenrozen is dat de bloem optimaal te combineren is met allerlei soorten groen.

Pioenrozen groothandel
2109 Pioenieren-01

Pioenrozen vers van de kweker

Onze verse pioenen komen rechtstreeks van onze kwekers. We werken direct samen met hen, zodat we je altijd eersteklaskwaliteit kunnen garanderen. Samen met onze kweker bekijken we welke bloemen klaar zijn om geplukt te worden. Kijk hier met hoeveel passie onze kweker de pioenrozen kweekt.

Veelgestelde vragen over pioenrozen

Hoe verzorg je pioenrozen?

Pioenen hebben veel licht nodig. Onze pioenkwekers wonen daarom vaak in zonnige gebieden in Zuid-Europa zoals Frankrijk en Italië.  Dus zet je pioenroos in het licht om hem goed te laten bloeien. Dan komt het hart van de pioenroos steeds meer tevoorschijn!

Hoe lang bloeien pioenrozen?

Wanneer pioenrozen in bloei staan, aarzel dan niet om de bloemen af te snijden voor bloemstukken. Hoe meer je snijdt, hoe meer bloemen de pioenroos geeft!

Hoeveel soorten pioenrozen zijn er?

Valt u voor de charmes van onze pioenen? Dan heb je geluk! Greenflor heeft meer dan dertig soorten, in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een enkele rij bloemblaadjes, met half dubbele of dubbele bloemen. Ook qua kleur kun je je hart ophalen: we hebben ze in zachtgeel, romantisch wit, zuurstokroze of donkerrood. En de geur is bijzonder aantrekkelijk, heerlijk zoet!

Pioenrozen groothandel