Soorten kransen

Greenflor heeft een ruim aanbod in kransen, ze verschillen in kleuren, grootte en de materialen waarvan ze gemaakt zijn. Wat wel zeker is, is dat elke krans gemaakt is van natuurlijke materialen. Er zijn soorten van takken of gemaakt van droogbloemen en varianten die opgemaakt zijn met veel verschillende producten.

Kransen van takken

Er zijn veel kransen opgebouwd uit takken en/of bladeren. Deze takken hebben een prachtige robuuste en natuurlijke uitstraling. De takken en bladeren waarmee een krans is opgemaakt zijn allemaal gedroogd. Dit zorgt ervoor dat ze lang mee gaan en lang mooi blijven.

Kransen groothandel

Kransen van bloemen

Een krans opgemaakt met bloemen zien er vrolijk uit. De bloemen hebben mooie heldere kleuren. Dit zorgt ervoor dat de krans lekker opvalt en echt wat toevoegen als decoratie. De kransen zijn opgemaakt uit droogbloemen en beschikbaar in veel verschillende soorten en kleuren.

Andere kransen

Naast de gedroogde bloemen en takken zijn er ook andere natuurlijke materialen waarmee een krans prachtig gedecoreerd is. Zoals pauwenveren of schelpen. Ook zijn er mooie creaties met een combinatie van bladeren en bloemen.

Kransen als decoratie

Een krans is de perfecte decoratie. Ze kunnen op superveel verschillende manieren opgehangen en geplaatst worden. Zo zijn ze supermooi om op te hangen en zo te dienen al wanddecoratie of muurdecoratie. De krans kan ook mooi zijn als tafeldecoratie, leg hem op tafel en plaats er bijvoorbeeld een mooie kaars in. Daarnaast zijn de varianten van wat harder materiaal geschikt als tuindecoratie of bijvoorbeeld een krans voor op de voordeur. Kortom, een krans is de perfecte woondecoratie.

kransen groothandel

Eigen productie

Bijna elke krans wordt door Greenflors medewerkers zelf in elkaar gezet. Wil je nu een krans komen uitzoeken, of kijken hoe dat gaat. Kom eens langs in onze cash & carry in Rijnsburg of Aalsmeer. Hier vind je ons uitgebreide assortiment. Wat dacht je van een kleurrijke krans aan de deur, prachtige takken verweven tot krans of een gewaxt exemplaar?

  1. Wreath nobilis
  2. Wreath wax exotica bes
  3. Wreath hydrangea
  4. Wreath pinea mix naturel
  5. Wreath wax euca berry