Doorgekleurde

Hortensia’s

Gedroogde hortensia’s geven een gevoel van tijdloze klasse aan ieder huis. Ze zijn een bron van inspiratie, het hele jaar door. De bloemen hebben een klassiek, neutraal palet en behouden deze kleuren maandenlang.

Wax
to the max

Om de kwaliteit van onze natuurlijke decoraties maximaal te houden, beschermen we onze producten met een waxlaag. Sommige producten zijn te mooi om te kleuren. Een blanco waxlaag zorgt dan dat naalden niet uitvallen en de kleur optimaal blijft. Andere decoraties behandelen we met de basiskleur wit, waarna de waxkleur het beste tot zijn recht komt. Onze kleuren variëren van Cognac en Caramel, tot Antique Olive, Grey en Antraciet. Natuurlijk kan jij onze natuurlijke producten ook in jouw favoriete kleur aanvragen. Jij vraagt, wij kleuren!

Prachtige
Rozenbottels

Pluk letterlijk de vruchten van de liefdesboom! Aan de rozenplant groeien prachtige vruchten: rozenbottels. Na de bloei van de rozen is het tijd voor deze stoere, robuuste variant, die eigenlijk niet mag ontbreken in een herfstboeket.

Laatbloeiers
in alle kleuren

Het is nu tijd voor Amaryllis bollen! Ze zijn verkrijgbaar in wit, roze, oranje, zalm en rood, maar ook tweekleurig, gestreept, met glitters en met kleurverloop. Kom gauw eens langs om alle soorten te bekijken!

Rozen

Rood, wit, geel, roze en paars. Tweekleurig of meerkleurig. Wij hebben de roos die jij zoekt.

Ilex brengt kleur!

Ilex is er in het rood, maar dus ook in het geel, oranje, groen, crème en zalmroze. Minder klassiek dan rood en perfecte herfstkleuren! Kom alle kleuren Ilex bekijken.

Sierfruit

Onze siervruchten in verschillende kleuren en maten zijn de perfecte decoratie voor herfstachtige sferen!

Groen

Het hele jaar hebben we eucalyptus in ons assortiment; speciaal voor de herfst hebben de bladeren een herfsttintje.