Stap binnen in de magische wereld van Gerbera United in Nootdrop, waar Greenflor onlangs een kleurrijk avontuur beleefde onder leiding van de enthousiaste gidsen Seth en Gijs. Deze betoverende plek, verspreid over 10,5 hectare aan weelderige kassen in Nootdorp, Moerkapelle en Zevenhuizen, voert je mee naar een waar paradijs van gerbera’s. 

Handgemaakte nobilisbomen

Duurzame gerbera’s 

Hier, bij Gerbera United, is duurzaamheid niet slechts een woord, maar een levendig begrip dat doordringt tot in de kern van hun bloeiende wereld. Met meer dan 130 soorten gerbera’s, elk met hun eigen unieke flair, voelde het als een reis door een levendig schilderij van kleur en diversiteit. Seth en Gijs stralen van trots terwijl ze ons meenemen op een betoverende tour door hun teeltfaciliteiten. Ze delen de geheimen achter hun innovatieve benaderingen, van geavanceerde LED-verlichting tot ontvochtigingsinstallaties en energiedoeken. Hierdoor, kunnen ze een overvloedige oogst van gezonde, stralende gerbera’s leveren terwijl ze hun ecologische voetafdruk minimaliseren. 

“Duurzaamheid zit in ons DNA,” verklaarde Seth terwijl we tussen de prachtige bloemen door lopen. “We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd een bloeiende wereld van gerbera’s te creëren.” 

Gijs voegt eraan toe: “Onze toewijding aan biologische bestrijding is een essentieel onderdeel van ons werk. Met bankerplanten en geavanceerd insectengaas houden we schadelijke plagen op afstand, terwijl onze innovatieve drone ons helpt om ziekten en plagen te detecteren zonder chemische bestrijdingsmiddelen.” Naast hun groene initiatieven beschikt Gerbera United over ultramoderne verwerkingsfaciliteiten en een efficiënt logistiek proces, waardoor elke gerbera snel en vers bij de klant arriveert, klaar om harten te veroveren. 

Handgemaakte nobilisbomen
Handgemaakte nobilisbomen

Hoge kwaliteit gerbera’s 

Bij Gerbera United vind je niet alleen een uitgebreid assortiment gerbera’s, maar ook een gepassioneerd team dat streeft naar perfectie en klanttevredenheid. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid smeden ze samen met hun klanten een bloeiende toekomst vol prachtige gerbera’s. Ondanks de regenachtige dag voelt het als een zomers uitstapje bij Gerbera United! Wij koesteren een bijzondere en langdurige band met dit geweldige team.   

Bekijk bloemengroothandel Greenflor’s assortiment gerbera’s hier en laat je betoveren door de kleurrijke pracht van Gerbera United.