Op zoek naar een bloemenassortiment met internationale allure? Probeer dan eens een van onze 60+ verschillende soorten, kleuren en vormen van prachtige anjers uit Colombia. Een uniek product, afkomstig uit een land met een zeer vruchtbare teelttraditie en rijke vulkanische grond. En sinds kort een nieuw paradepaardje binnen het assortiment van bloemengroothandel Greenflor!

Handgemaakte nobilisbomen

De hemelse anjers

Anjers kunnen gemakkelijk en sierlijk worden gecombineerd met andere bloemen. Probeer zachtroze anjers met witte rozen en je creëert een tijdloos bruidsboeket. Deze combinatie straalt romantiek uit en creëert een elegante en verfijnde uitstraling die perfect past bij bruiloften. Voor vrolijke voorjaarsarrangementen of mooie plukboeketten zijn felle kleuren zoals fuchsiaroze de perfecte aanvulling. Deze levendige kleuren voegen een vrolijke noot toe aan elk arrangement en zijn perfect om een frisse en levendige sfeer te creëren. Voor een geheel eigentijdse look mix je de elegante bloemen met exotische orchideeën en eucalyptusbladeren.

“Anjers zijn net kleine schilderijen. Je waant je in het Van Gogh Museum als je onze cash & carry binnenloopt!”

– Ronald Hartevelt, Locatiemanager Greenflor Rijnsburg

Bloei met me mee

De manier waarop ze bloeien is een lust voor het oog. Met hun prachtige gelaagde bloemblaadjes en feestelijke kleuren geven ze boeketten, arrangementen en evenementen een intrigerende uitstraling. Wat de bloemen echt bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid in kleuren en vormen. Ze komen voor in een scala aan feestelijke tinten, van zachte pastels tot levendige fuchsiaroze en dieprood, waardoor ze perfect passen bij elke gelegenheid en stemming. Ze kunnen zowel ingetogen als levendig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, van romantisch tot feestelijk. Door hun lange houdbaarheid zijn ze ook ideaal als decoratie. Met anjers kun je elke ruimte transformeren tot een betoverende en feestelijke omgeving.

Handgemaakte nobilisbomen

Kortom, Greenflors anjers uit Colombia laten boeketten en evenementen stralen! Laat je inspireren door de elegante anjers van bloemengroothandel Greenflor!