Een bloemenassortiment met internationale allure? Dat kun jij als bloemist, bloemengroothandel, lijnrijder of designer nu realiseren met prachtige anjers uit de vruchtbare vulkaangrond van kwekerijen in Colombia. Een uniek product dat vanaf heden verkrijgbaar is bij importeur en exporteur Greenflor Rijnsburg.

Wax

Anjers in alle kleuren

De manier waarop anjers bloeien is een feestje voor het oog. Met kleuren als roze, rood, wit en geel – en natuurlijk hun prachtige gelaagde bloemblaadjes – geven ze boeketten, arrangementen en evenementen een b(l)oeiende uitstraling. Anjers kunnen zowel ingetogen als levendig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden, van romantisch tot feestelijk. Hun lange houdbaarheid maakt ze daarbij ideaal voor decoratie.

Anjers combineren

Anjers combineren met andere bloemen kan op verschillende prachtige manieren. Door zachtroze anjers met witte rozen te combineren, creëer je een tijdloos bruiloftsboeket. Herfstcreaties kun je juist verrijken door dieprode anjers te mengen met oranje gerbera’s en bessen. Of ga voor een eigentijdse uitstraling met een mix van anjers, exotische orchideeën en eucalyptusbladeren. Met Greenflor’s anjers uit Colombia laat je jouw boeketten of evenement stralen – van romantische aangelegenheden tot seizoensgebonden vieringen – en verras je klanten met een bloem met wow-effect.

Wax
Wax

Een internationaal bloemenassortiment

Anjers van Colombiaanse kwekerijen voegen een vleugje internationale allure toe aan jouw bloemenassortiment. Hun reis vanuit de rijke vulkaangrond naar jouw winkel, groothandel of onderneming voegt een uniek karakter toe aan je bloemenaanbod. Deze geïmporteerde bloemen, afkomstig uit en land met een vruchtbare teelttraditie, versterken jouw assortiment en bieden mogelijkheden voor prachtige arrangementen die jouw klanten zeker zullen waarderen.

Ontdek onze prachtige gloednieuwe collectie van 60+ kleuren, soorten en maten exotische anjers, rechtstreeks uit de vruchtbare vulkaangrond van Colombia!