In de wereld van bloemenpracht zijn anthuriums ware iconen van elegantie. Greenflor, vooraanstaand als importeur en bloemengroothandel, brengt deze tropische schoonheid rechtstreeks van de kas naar jouw interieur.

Greenflor X  Wijnen Anthuriums

Wijnen Anthuriums‘ kas in het Noord-Brabantse Asten voelt als een tropisch regenwoud. Een aangename temperatuur en 80% luchtvochtigheid vullen de ruimte. Overal zie je felgroene bladeren. De vlinderachtige, felgekleurde bloemen steken hun kopjes omhoog. Dit zorgt voor een complete regenwoud-illusie. Een schitterend gezicht en een perfecte basis voor een succesvolle samenwerking.

Anthuriums
Anthuriums

Kweker en exporteur: een gouden duo

Al 7 jaar levert Wijnen Anthuriums vaste bloemen aan Greenflor. Dagelijks bespreken ze bestellingen en wensen telefonisch. De bloemen worden dezelfde dag met de hand gesneden en verpakt. Vervolgens gaan ze naar Greenflor’s cash & carry. Door deze langdurige samenwerking stemmen ze het anthuriumassortiment perfect af op de vraag. Lange stelen, unieke kleuren en slimme verpakkingen verrassen telkens weer. Tijdige rasinnovatie zorgt voor een steeds vernieuwend aanbod.

Verantwoorde anthuriumteelt

Wijnen teelt de anthurium maximaal biologisch. Twee kassen met zonnepanelen wekken duurzame stroom op. Ontvochtigers verbeteren de kwaliteit door sterkere bloemen te produceren. Deze elementen zorgen samen voor een duurzame teelt en hogere kwaliteit van prachtige bloemen.

Leuk weetje over de teelt: Wist je dat anthuriums meerjarige gewassen zijn? Gemiddeld staat een anthurium plant 5-6 jaar in de kas!

Anthurium

De houdbare tropische pracht

Anthuriums zijn tropische bloemen die lang houdbaar blijven, zelfs bij warme temperaturen. Perfect voor een zomers boeket! Wist je dat anthuriums tot de langst houdbare snijbloemen behoren? Met de hand gesneden, blijven ze gemiddeld drie weken mooi in de vaas.

Tips voor langdurige anthuriums

  • Gebruik lauw water voor het beste resultaat.
  • Ververs het water iedere week.
  • Snijd iedere week een stukje van de stelen af.
  • Vermijd tocht en direct zonlicht.
  • Ze hebben geen extra voeding nodig, alleen schoon water is voldoende!
Anthuriums