Behind the scenes- Kerstfavorieten bij een groothandel

Het kerstseizoen is aangebroken bij bloemengroothandel Greenflor. Wat zijn de favoriete kerstproducten van onze inkopers en verkopers? Van welke kerstkrans, kerstboom, waxbol of tak gaat hun bloemenhart sneller kloppen? En met welke prachtige kerstproducten maakt het assortiment van groothandel Greenflor dit jaar het verschil? Onze experts delen elke ochtend de nieuwste daghandel met klanten. Ontdek nu de behind the scenes- Kerstfavorieten bij een groothandel. 

“Ochtenden worden opgefleurd door bloemen via de camera’s van onze collega’s!” 

Behind the scenes- Kerstfavorieten bij een groothandel

De kerstfavorieten van:

Naam: Ronald Hartevelt
Functie: Locatiemanager Rijnsburg 

Het kerstseizoen is wanneer Ronald echt straalt en zijn krachten goed naar voren komen. Van nobilisbomen tot verskransen  en van handgemaakte rendieren tot het mooiste Scandinavische mos. Waar iedereen een nobiliskrans ophangt, gaat trendsetter Ronald juist voor een originele pinuskrans 

De kerstklassiekers van:

Naam: Marlies Vermeulen-Zandbergen 
Functie: Inkoper & verkoper 

Hyacinten  horen voor mij echt bij kerst”, vertelt Marlies nostalgisch. Als klein meisje liep ze al op de kwekerij van haar ouders rond. De hyacinten op pot stonden met kerst altijd bij het gezin in huis. De heerlijke geur die ze verspreiden is ongekend en brengen voor Marlies de mooiste herinneringen naar boven! 

Behind the scenes- Kerstfavorieten bij een groothandel
Behind the scenes- Kerstfavorieten bij een groothandel

Sfeervolle feestdagen met:

Naam: Patrick van der Meij 
Functie: Inkoper & verkoper

Voor gezelligheidsbeest Patrick “Muis” staat het korter worden van de dagen in het teken van gezelligheid en saamhorigheid. Samenzijn, een lekker hapje en een drankje – wat wil een mens nog meer?! Zijn favoriete najaar– en winterproducten zijn groots en kleurrijk. Ze stralen energie en enthousiasme uit, net als hijzelf.  

Ontdek de favoriete producten van de Greenflor medewerkers en nog veel meer, direct via onze webshop.