Deze kleurrijke droogbloemen maken in een oogopslag duidelijk waar het om draait: let’s party! Liefde tussen twee mensen maakt levenslust los.

Bruiloft inspiratie

Heb je plannen voor een buitenbruiloft? Geen stress! Met het bruiloft boek van ”Van der Plas” haal je 3x zoveel inspiratie op! Bekijk de droogbloemen die wij hebben uitgekozen voor jou bruiloft: Bruiloft collectie

Kleurrijke droogbloemen

En dat is zeker terug te zien in deze vrolijke en uitbundige droogbloemen. Let’s pop some colour! Deze dag is er één om nooit te vergeten en dat mag gezien worden. Droogbloemen zijn niet meer alleen tone-sur-tone, maar knallen er met deze kleuren direct uit. In combinatie met verse bloemen als accent, steel je met dit thema sowieso de show!

Driedflowers wedding

Duurzame droogbloemen op je bruiloft

Inmiddels komen droogbloemen niet alleen meer uit ons eigen land, maar vinden ook droogbloemen uit Tunesië tot Italië, Peru en Ecuador hun weg naar Greenflor. De vraag blijft groeien en het assortiment breidt zich nog iedere dag uit. Die ongekende populariteit valt ook te danken aan de drang naar duurzame producten. Bij verse bloemen praat je over een vaasleven, droogbloemen kan je heel lang bewaren. Het enige wat achteruit kan gaan, is de kleur.

Natuurlijker dan een droogbloem krijg je het niet. Jouw droogbloemenbruidsboeket bewaar je dus oneindig lang!
Speciaal voor jou hebben we de bruilofthighlights uitgezocht. Droogbloemen zijn jaarrond beschikbaar en hoeven niet ver van tevoren gereserveerd te worden. Hoe fijn is dat?