Pampasgras, oftewel cortaderia is een ideaal product voor op je bruiloft. Greenflor is als groothandel voor droogbloemen een expert op het gebied van pampasgras. Lees hier alles wat je wil weten over dit pluizige siergras en waarom het de perfecte droogbloem is voor op je bruiloft.

Pampasgras bruiloft

Combinaties van droogbloemen

Pampasgras alleen is minimalistisch en tegelijkertijd casual en luchtig. Daarom kiezen bruidsparen vaak voor dit sierlijke gras. Je kunt pampasgras ook gebruiken in droogboeketten, decoratieve elementen of juist met verse bloemen. Op deze manier is pampasgras geschikt voor iedere bruiloft!

Pampasgras bruiloft
Pampasgras bruiloft

Pluizige pampasgras

Haarlak is een must-have voor het perfecte bruidskapsel. Maar wist je ook dat je pampasgras er heel mooi door blijft? Als je het gedroogde gras licht benevelt verliest het geen pluisjes meer die aan je bruiloft outfit blijven plakken

Duurzame Cortaderia

Droogbloemen zijn erg lang houdbaar, waardoor ze een ideaal cadeautje zijn. In plaats van de decoratie weg te doen na je bruiloft, kun je het hergebruiken voor je interieur of als cadeautjes weggeven. Je kunt er na je bruiloft nog jaren van genieten!