Ochtenden worden opgefleurd door de camera van onze collega’s! Ontdek hier de favoriete voorjaarsbloem van onze collega’s van Greenflor.

Handgemaakte nobilisbomen

Favoriete voorjaarsbloem: Edwin Wijsman

De favoriete voorjaarsbloem van Edwin Wijsman is de Pussy Willow. De Pussy Willow is de perfecte aanvulling op elk voorjaarsboeket, -vaas of -arrangement, volgens Edwin Wijsman. “Het feit dat Greenflor verschillende lengtes en kleuren Pussy Willow importeert uit China is van grote toegevoegde waarde voor ons assortiment”, vertelt hij enthousiast. Zo kunnen we onze klanten elke gewenste lentekleur leveren! De Pussy Willow is een bloem die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook symbolisch rijk is. De zachte, pluizige katjes die aan de takken hangen, roepen gevoelens op van zachtheid, vernieuwing en hoop, perfect passend bij de lentetijd.

Favoriete voorjaarsbloem: Sjoerd de Mooij

Voor de doorgewinterde verkoper Sjoerd zijn anemonen de ultieme lentebloemen. “Een gesloten knop die zich sierlijk opent tot een prachtige bloem, dat is wat lente voor mij betekent!”, vertelt hij. Anemonen zijn niet alleen symbolen van vernieuwing en opbloeiend leven, maar ze brengen ook een vleugje elegantie en kleur in elk arrangement. Hetzelfde geldt voor een aantal van zijn favoriete lenteproducten zoals magnolia, kersenbloesem en chaenomeles. Laat de lente bloeien!

Handgemaakte nobilisbomen 2
Handgemaakte nobilisbomen 2

Favoriete voorjaarsbloem: Daan van der Meij

Rozenexpert en inkoper Daan van der Meij’s favoriete bloem het hele jaar door is – hoe kan het ook anders – de roos. “De felste kleuren zijn perfect voor zomerse boeketten!”, aldus Daan. Zijn persoonlijke favoriet? De perzikachtig ogende, prachtig oranje Free Spirit; perfect voor elk seizoen en hij komt prachtig open!

Ontdek deze prachtige lentebloemen en meer in onze webshop.