Droogbloemen assortiment compleet 

Wij zijn specialisten in alle seizoenen, of het nu diep winter, midden in de zomer, herfst of het voorjaar is. Bij Greenflor, de bloemengroothandel, hebben we een scherp gevoel voor wat er komen gaat. We zijn niet alleen volgers van bloementrends; sterker nog, we zijn trendsetters. Samen met deskundigen op het gebied van design, evenementen en bloemsierkunst stellen onze collega’s een uniek assortiment samen, waaronder speciale creaties voor Florette in Dubai.

Droogbloemen assortiment compleet

Droogbloemen van hoge kwaliteit 

Elk jaar in maart worden de zaden die uiteindelijk uitgroeien tot onze droogbloemen, kruiden, granen en grassen gezaaid. Gedurende het voorjaar groeien de gewassen uit tot hoge kwaliteit producten. Pas wanneer het oog van de meester de kwaliteit van de gewassen heeft goedgekeurd, is het tijd om te oogsten. Dit gebeurt tussen juni en augustus, waarna een uniek droogproces begint.  

Droogbloemen assortiment compleet 

Tijdens dit droogproces worden de kleur en kwaliteit van de droogbloemen, grassen en granen optimaal behouden. Dit is belangrijk om hoge kwaliteit droogbloemen te creëren. In september is ons gedroogde assortiment compleet. Jij als bloemist, groothandel, tuincentrum of retailer geniet dan van een prachtig, hoge kwaliteit en lang houdbaar droogassortiment. Van grassen in prachtige neutrale tinten tot droogbloemen in de meest heerlijke kleuren!

Droogbloemen assortiment compleet

Kies ook eens voor een extra pop of color met onze feestelijke collectie geverfde droogbloemen. Heerlijke herfsttinten en wonderlijk winterkleuren wisselen elkaar af, eventueel aangevuld met glitters voor wat meer glamour. Een unieke toevoeging aan jouw najaarsassortiment en dé perfecte eye catchers voor de feestdagen. Onze collectie droogbloemen is nu compleet en klaar voor jou! 

 

Droogbloemen assortiment compleet

In the picture: gedroogde lavendel 

Ontdek de magie van Franse gedroogde lavendel in de meest heerlijke kleuren en geuren! Lavendel is al jaren een van de belangrijkste producten uit ons assortiment droogbloemen en drooghandel. Met onze hoge kwaliteit gedroogde lavendel betoveren we onze klanten. De intense kleur, delicate geur en onmisbare charme van onze Franse gedroogde lavendel veroveren de harten van klanten over de hele wereld. Van losse gedroogde lavendel tot heerlijk geurende kransen. Zoals we bij Greenflor zeggen: haal de Provence in huis! 

 Ontdek het complete assortiment droogbloemen, grassen, granen en meer in onze webshop