De in Londen gevestigde Amie Bone is een internationaal erkende floral designer en stylist, bekend om haar statement installaties. Ze creëert Insta-waardige bloemstukken voor bedrijfsevenementen, feesten en luxe bruiloften. Hiervoor koopt ze haar bloemen exclusief in bij Van der Plas, waarvan een groot deel geleverd wordt door kwaliteitsbloemleverancier Greenflor. Eersteklas teamwork met prachtige eindresultaten voor een bruiloft met anemonen en calla’s!

Handgemaakte nobilisbomen

Bruiloft met anemonen en calla’s

Dit zwart-wit thema is perfect voor een bruiloft met anemonen en calla’s voor bruiden en bruidegommen die op zoek zijn naar een gedurfde, uitgesproken stijl! De witte anemoon, met haar delicaat gevormde bloemblaadjes en kenmerkende zwarte hart, straalt een ingetogen schoonheid uit die perfect past bij de verfijnde esthetiek van een bruiloft. Het contrast met de diepe, donkere kleur van de zwarte calla voegt een vleugje mysterie en moderniteit toe aan het geheel.

De zwarte calla, met haar slanke en gracieuze vorm, voegt een gevoel van luxe en verfijning toe aan het arrangement. Haar opvallende zwarte kleur creëert een krachtig visueel statement en geeft het hele bloemstuk een eigentijdse uitstraling. De combinatie van deze bloemen creëert een krachtig contrast dat een perfecte balans vormt tussen een gedurfte en romantische bruiloft met anemonen en calla’s.

Streven naar perfectie

“De eerste ‘wow’-reacties van klanten, daar doe ik het voor! Zo’n reactie krijg je alleen als je perfectie nastreeft. Dat is ook mijn advies aan alle andere floral designers en organisatoren van evenementen: streef er altijd naar om je eigen verwachtingen te overtreffen. Dat is immers wat je bedrijf onderscheidt van ondernemers die het niet durven proberen. Uiteindelijk is wat je aflevert je visitekaartje, wat zorgt voor mond-tot-mondreclame bij tevreden klanten!”, vertelt een enthousiaste Amie ons.

“We get all our flowers from the Netherlands. To have the flowers on location on short notice is sometimes difficult. Fortunately, with Greenflor & Van der Plas we have reliable suppliers that always deliver.” – Amie Bone, Floral designer

Handgemaakte nobilisbomen 2

Ontdek Greenflor’s complete assortiment aan anemonen en calla’s in de webshop! Laat je verrassen door de pracht en praal van deze schitterende bloemen en geef jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke touch van schoonheid en elegantie.