Handgemaakte nobilisbomen

Dutch Masters in Dried Flowers

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Onze experts selecteren de mooiste droogbloemen van eigen bodem, maar reizen ook de wereld over voor unieke producten. In een vaas, op een krans of op je bruiloft: van gedroogde bloemen kun je eindeloos genieten!
We optimaliseren voortdurend onze interne processen om de beste winkelervaring voor onze klanten te garanderen. Onlangs hebben we geïnvesteerd in nieuwe magazijnen en geavanceerde logistiek voor nog meer efficiëntie. We veranderen ook onze verpakkingen in kleinere hoeveelheden, waardoor je meer keuze hebt binnen ons uitgebreide assortiment.

Geniet online van onze 1000+ unieke combinaties en variaties van gedroogd en geconserveerde goodies!

Zeg ja tegen gedroogd & geconserveerde betoverende droogbloemen

Een internationaal, Europees boeket met een knal van levendige en modieuze kleuren is de perfecte aanvulling voor trendy lente/zomer bruiloften. Combineer Nederlandse showstoppers, zoals helichrysum en klaprozen, met exotische helechos uit Spanje, krachtige ruscus uit Italië en weelderige lavendel uit Frankrijk!
Jullie willen natuurlijk dat jullie liefde een leven lang duurt. Dus waarom niet kiezen voor eindeloze schoonheid voor de decoraties op jullie grote dag? Onze trendwatchers hebben de hele wereld afgezocht naar de meest unieke producten en de nieuwste trends in de wereld van bruiloften.

Handgemaakte nobilisbomen

Nog een combinatie van internationale sierlijkheid in een showstopping tafelschikking! Dit meesterwerk combineert prachtige dieprode bougainville uit Brazilië met verfrissende paarse gipskruid uit Ecuador. De speelse achillea van Nederlandse bodem voegt een lokaal, maar vrolijk tintje toe. Klik hier om het droogbloemen assortiment van bloemengroothandel Greenflor te bekijken.