Pasen staat voor de deur! Tijd om samen te gaan speuren naar verstopte eieren in de tuin en te genieten van een heerlijk ontbijt in de frisse lucht, misschien wel in de gezellige tuinkamer of onder de beschutting van de overkapping. Met een vleugje creativiteit en prachtige paasbloemen van groothandel Greenflor tover je jouw thuis om tot een waar lenteparadijs.

Handgemaakte nobilisbomen

Een Lentefeest aan de paastafel

Dit jaar staat de paastafel in het teken van een bruisende viering van de lente! Met een overvloed aan bloemen in de schijnwerpers, zorgt elk kleurrijk arrangement voor een frisse en vreugdevolle sfeer. De bloemen, speciaal gekozen vanuit de bloemengroothandel Greenflor, stralen stuk voor stuk hun eigen unieke schoonheid uit. Van heerlijk geurende hyacinten tot levendige tulpen in alle kleuren van de regenboog, en van speelse butterfly ranonkels tot luxueuze pioenen en papavers. Deze bloemenpracht brengt de tafel tot leven en zorgt voor een onvergetelijke paaservaring!

5 Onmisbare Elementen voor een Betoverende Paastafel

Pasen draait om lekker eten en een prachtig gedekte tafel! Hier zijn 5 must-haves voor een feestelijke paastafel:

  1. Een kleurrijk tafelkleed of een vrolijke tafelloper om de tafel te versieren en een feestelijke sfeer te creëren.
  2. Feestelijk servies, inclusief ontbijtborden, vrolijke kommen en kleurrijke koffiebekers om je gerechten op te serveren.
  3. Glanzende wijnglazen gevuld met verse jus d’orange, voor een verfrissende start van de dag.
  4. Schattige eierdopjes om je gekookte eitjes in te presenteren, perfect voor een traditioneel paasontbijt.
  5. Laat de tafel stralen met sfeervolle kaarsen die een warme gloed verspreiden en een gezellige ambiance creëren.
Handgemaakte nobilisbomen

Maar dat is nog niet alles! Vergeet niet om de tafel te versieren met kleurrijke paasbloemen en speelse paasdecoraties zoals schattige paashaasjes, lieve kuikentjes en vrolijke paaseieren. En natuurlijk mogen de lekkernijen niet ontbreken!

Handgemaakte nobilisbomen

Ontdek onze Paaspracht

Op zoek naar prachtige paasdecoratie? Ontdek ons assortiment onder het kopje ‘Pasen‘ in onze webshop! Hier vind je een scala aan decoratieve eieren, schattige decoratiekippen en allerlei andere paasversieringen om je paastafel tot leven te brengen. Neem snel een kijkje in onze voorraad en maak van jouw paasfeest een onvergetelijke gebeurtenis!

Bekijk hier onze paasreel en zie hoe wij onze paastafel hebben opgemaakt.