Oogverblindend Frans kasteel gedecoreerd met droogbloemen van Greenflor

In het Franse dorpje 70 kilometer van Parijs, staat een oogverblindend kasteel. Op deze sprookjesachtige plek onthulde hotelgroep Les Domaines de Fontenille dit voorjaar haar spiksplinternieuwe 5-sterren hotel.

Deze schitterende plek moest minstens zo spectaculair ingericht worden, waardoor zij contact zochten met onze ”klant Bries aan Zee”. Het chique hoge plafond en luxueuze restaurant werden daarom volop gedecoreerd met de meest uiteenlopende droogbloemen van Greenflor. Het resultaat mag er zijn!
Deze Franse topondernemers weten hoe een kasteel uit de 18e eeuw aangekleed moet worden .De combinatie van het oog voor design van “Bries aan Zee” en onze fraaie  droogbloemen tillen de sfeer naar een hoger niveau en maken dat gasten zich direct thuis voelen op Chateau Domain. Met 30 charmant ingerichte kamers en 9 suites met privéterras, is de voormalige woning van de Franse actrice Catherine Deneuve onherkenbaar gerestyled.
Wij wensen vanuit Greenflor en Bries aan Zee hotelgroep Les Domaines de Fontenille heel veel succes met de opening van deze prachtige plek!