winter brochuren

Heerlijk kerst

De wintercollectie bij Greenflor bevat kransen en guirlandes in warme kleuren. Of een prachtige bos met kerstgroen en luxueuze Amaryllis in felrood is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Naast bloemen die een aangename sfeer creëren, kunt u in onze webshop ook kerstvazen kopen die uw smaakpapillen verwennen.

Rendier
wax amaryllis

Deluxe kerst

Zei iemand nostalgische kerst? De echte originele kleuren van kerst komen weer helemaal terug dit jaar! Die kleuren zijn puur rood, kerstgroen en goud. De Deluxe Amaryllis bollen die hand getekend zijn geven een warm kleurenpalet. Dit maakt je winkel helemaal compleet. En vergeet ook niet de heerlijke geur van de kersttakken zoals: ceder, araucaria of conifeer die maken het touch tijdens kerst.

Diner party

Op de feestelijk gedekte kersttafel vind je ook de sfeervolle aanwezigheid van rode besjes, wax assortiment of kransen. Pak het mooiste servies uit de kast en dek de tafel met een prachtig kleed en het onmisbare kerstassortiment van Greenflor.

Kersttafel
Kerstgroen

Een perfecte match met elke kerstboom.

Groen, groener, groenst. Een kerstboom is een onmisbaar onderdeel van kerst. Greenflor heeft de meest bijzondere kerstbomen uitgekozen die er zijn. Greenflor verkoopt onder andere grote en kleine kerstbomen van hout of wit geschilderd.

Er zijn winter- en kerstproducten in verschillende soorten, maten, kleuren en variaties.

Lees hier de winter brochure