Het familiebedrijf van Wijnen kweekt al meer dan 30 jaar met vol passie Anthuriums van hoogwaardige kwaliteit. De kwekerij heeft meer dan 35 verschillende soorten in de vorm van heerlijke, hartvormige Anthuriums!

“Welkom in onze kas”, verwelkomt vader en zoon ons met een grote grijns. We lopen langs zeeën vol Anthuriums. Tijdens het lopen zien we een baan vol kleine ‘witte balletjes’ hier worden de Anthuriums op een luchtige gekweekt.

Er klinkt een sissend geluid. Sproeiers spuiten een laagje mist over de anthuriums heen. “Daardoor kunnen we de temperatuur in de kassen laten dalen. Nu houden ze het hoofd koel.”

Anthuriums
Anthuriums

Deze beauty’s mogen dit seizoen écht niet ontbreken in jouw bloemenwinkel, omdat:

Boeket

Omdat Anthuriums ieder boeket weten op te fleuren. Ze komen namelijk in verschillende knallende kleuren en vormen hét hart van elk (veld)boeket.

Formaten

Omdat we Anthuriums bieden in verschillende formaten. Er is er altijd wel een maatje dat goed bij jou past.

Vaas

Omdat de Anthurium op de vaas zorgt voor wekenlange kleurenpracht. Deze speciale snijbloem staat maar liefst drie weken!

Eyecatcher

Omdat je er echt alle kanten mee op kan. Zet bijvoorbeeld verschillende vazen op tafel of in de vensterbank. Steek in elke vaas één of twee stelen en je krijgt een speels effect. Voor een extra vrolijk tintje mix je donkere en lichte kleuren door elkaar.