Altijd verrukkelijk bij de kwekerij vol met Malus appels en nog veel meer!

Malus kweker

Greenflor werkt al meer dan 25 jaar samen met de Malus kweker vandaag opent hij de deuren voor ons. Veel hectaren aan appels, bomen en nog meer knalt op ons af. Aan de ene kant groeien hoge stevige bomen en aan de andere kwant schattige Malus takken. Terwijl wij onze ogen uitkijken, vertelt de kweker dat het fruit tellen ooit begon als een hobby, en uitgegroeid is naar een kwekerij van Malus takken. Naast tellen van fruit kweekt de kweker ook bomen.

De Bloeming business van de kweker blijft de appels!

De sierappel wordt ook wel Malus genoemd het is een boom met fantastische kwaliteiten. Ieder seizoen heeft de kweker plezier van deze boom. In het voorjaar geniet je van de wonderschone wit, roze of rode bloesem. Deze bloemen veranderen in kleine appeltjes in het vroege najaar. De vruchten zijn niet erg lekker om te eten, maar wel verrukkelijk om te zien.

Malus takken kweker

Better en more Beautiful

Groen, rood of combi van beide kleuren komen voorbij, ook kleine en grote formaten van de appels zien we op de kwekerij. Het ontstaat allemaal vanuit een grote stam van de boom en hieruit groeien de prachtige takken.

Bij Greenflor bloeien we helemaal op van het sourcen van unieke en exclusieve seizoen producten zoals Malus appels. Neem een kijkje in de webshop voor de heerlijke Malus appels