Het pioenroos assortiment van groothandel Greenflor is weer uitgebreid. We hebben ze van zachte pasteltinten tot felle knalkleuren en van opgevouwen bol tot uitbundige explosie aan schoonheid.

Pioenroos

Madame Claude Tain

De witste pioenen die er zijn, is de pioenroos Madame Claude Tain. Deze pioenroos heeft een prachtige pure witte kleur. Hierdoor is Madame Claude Tain perfect voor bruidsboeketten en voorjaarsbruiloften. Hoe meer licht deze pioen krijgt hoe groter de bloem wordt. In 927 ontdekte veredelaar Doriat deze mooie, spierwitte pioenroos.

claude tain

Pioen Madame Claude Tain bloeitijd

Een pioenroos bloeit meestal twee maanden en dan over het algemeen in de maanden mei en juni. De bloem van de pioen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij Greenflor importeren we de pioenrozen uit Nederland en uit Frankrijk. Doordat het weer verschilt is niet van elke pioen de bloeitijd hetzelfde. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van de soort. Madame Claude Tain bloeit het hele seizoen, de beschikbaarheid schommelt een beetje. Toch is dit de meest aanwezige pioen in het pioenseizoen en is ze niet te missen!

Soorten
Pioenrozen

Pioenen bloeien elk voorjaar weer in meer dan duizend soorten en maten. Greenflor heeft een grote liefde voor pioenrozen, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen zullen we wekelijks een nieuwe soort voorstellen. Met andere woorden de beauty van de week.