Het pioenroos assortiment van groothandel Greenflor is weer uitgebreid. We hebben ze van zachte pasteltinten tot felle knalkleuren en van opgevouwen bol tot uitbundige explosie aan schoonheid.

Pioenrozen
Mother’s Choice

De pioenroos Mother’s Choice is een van de populairste pioenrozen ter wereld. Dit komt door de prachtige knopprestatie van deze pioen. Mother’s Choise is een volledig gevulde bloem in een perfecte roosvorm. De pioen heeft een ivoorwitte kleur als knop en als ze open popt, ontstaat er een champagnekleurige gloed. In volle bloei kan de knop van deze bloem zelfs een diameter van 60 millimeter halen. De stelen van deze pioen blijven relatief kort. De Kwekers van Greenflor die deze veeleisende pioen succesvol weten te kweken, mogen zichzelf zeker een schouderklopje geven. De pioenroos Mother’s Choise is in 1950 ontdekt.

mothers choise groothandel

Pioen Mother’s Choice bloeitijd

Een pioenroos bloeit meestal twee maanden en dan over het algemeen in de maanden mei en juni. De bloem van de pioen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij Greenflor importeren we de pioenrozen uit Nederland en uit Frankrijk. Doordat het weer verschilt is niet van elke pioen de bloeitijd hetzelfde. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van de soort. Mothers Choice Piekt het meest net na het begin van het seizoen maar, is bijna het hele seizoen beschikbaar. Wij snappen dus waarom je voor deze pioen kiest!

Soorten
Pioenrozen

Pioenen bloeien elk voorjaar weer in meer dan duizend soorten en maten. Greenflor heeft een grote liefde voor pioenrozen, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen zullen we wekelijks een nieuwe soort voorstellen. Met andere woorden de beauty van de week.