Het pioenroos assortiment van groothandel Greenflor is weer uitgebreid. We hebben ze van zachte pasteltinten tot felle knalkleuren en van opgevouwen bol tot uitbundige explosie aan schoonheid.

Pioenroos

Odile

Pioenroos Odile staat bekend om haar enorme bloeikracht en groeit tot wel 80 centimeter lang, waarmee ze ver boven haar soortgenoten uitsteekt. De pioen heeft een grote witte bloem met een roosvormige bloemgroei. Als de witte bloem openbarst, wacht in haar hart een zachte, lilakleurige hart. Pioenroos Odile is daarom een perfecte bloem als decoratie op bruiloften en festiviteiten. Ze maakt ieder bloemstuk oogverblindend en geeft elke ruimte direct en feestelijke touch. Dit komt door haar zachte en lieflijke uiterlijk. Ze straalt met haar schoonheid alleen maar liefde uit. De perfecte pioen voor bruiloften dus!

Pioenroos Odile bloeitijd

Een pioenroos bloeit meestal twee maanden en dan over het algemeen in de maanden mei en juni. De bloem van de pioen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij Greenflor importeren we de pioenrozen uit Nederland en uit Frankrijk. Doordat het weer verschilt is niet van elke pioen de bloeitijd hetzelfde. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van de soort. Odile piekt aan het begin van het pioenenseizoen, en is dus een echte vroegbloeier. Een mooie opener van het pioenseizoen, wees er snel bij!

Soorten
Pioenrozen

Pioenen bloeien elk voorjaar weer in meer dan duizend soorten en maten. Greenflor heeft een grote liefde voor pioenrozen, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen zullen we wekelijks een nieuwe soort voorstellen. Met andere woorden de beauty van de week.