Breng de schoonheid van de natuur naar jouw bloemenwinkel, of klant met de populaire combinatie van droogbloemen en verse takken. 

Populaire droogbloemen

Als droogbloemen groothandel en importeur is Dutch Masters in Dried Flowers onlangs gevraagd om de nieuwe strandtent ‘Sisters in Katwijk’ te voorzien van populaire droogbloemen, verse takken en zijden bloemen. Het was een geweldige ervaring om samen te werken met dit stijlvolle en trendy familiebedrijf en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de sfeer van deze geweldige nieuwe locatie.

populaire droogbloemen
droogbloemen

Romantische droogbloemen sfeer

Samen met een ervaren designer hebben verschillende soorten populaire droogbloemen gebruikt om een ​​dromerig en cloud-achtig effect te creëren in de strandtent. Onze droog amaranthus die we sourcen van over heel de wereld is de perfecte keuze voor het geven van een dromerig effect. De zachte, delicate bloemblaadjes en het lichte, luchtige gevoel zorgen voor een prachtige, romantische sfeer.

Populaire soorten droogbloemen

Naast amaranthus hebben we ook gebruik gemaakt van gips. Dit is een uitstekende keuze voor het creëren van een rustige en ontspannen omgeving, perfect voor een strandtent. Gips is een zeer populaire bloem en wordt vaak gebruikt in bruidsboeketten of als decoratie bij evenementen om een echte luxe, rustige uitstraling te geven. Bij Dutch Masters in Dried Flowers verkopen we het gips in allerlei verschillende kleuren. Ook hebben we gebruik gemaakt van de magnolia, dit is een prachtige, elegante tak met kleurrijke en droogbloemen die een vleugje klasse en verfijning toevoegt aan elke ruimte. De combinatie van deze verschillende bloemen en takken zorgt voor een prachtig geheel en geeft de Katwijkse strandtent Sisters een moderne en trendy uitstraling.

populaire droogbloemen

Bij Dutch Masters in Dried Flowers zijn we ervan overtuigd dat deze prachtige combinatie van droogbloemen en verse takken een grote trend zal zijn in 2023. Dus, als je op zoek bent naar een manier om je klant te inspireren, overweeg dan zeker droogbloemen en verse takken. Het is een duurzame en mooie keuze die de sfeer van elke ruimte kan transformeren!