Groothandel ranonkels

Lonkende ranonkels uit Italië

Zoeken jouw klanten de mooiste en meest geurende ranonkels voor hun bloemenwinkel of tuincentrum? Zoek dan niet verder! Ons assortiment bestaat uit Italiaanse ranonkels van de hoogste kwaliteit en met een intense, zoete geur die zeker indruk zal maken op jouw klanten.

Geurende ranonkelvelden uit Italië

“Ranonkels, geheimzinnige bloemen die pas in de schemering hun geur verspreiden. Een geur van avontuur en verleiding.

Ga met ons mee naar het warme Italië, op ontdekkingstocht langs kleurrijke velden vol prachtige ranonkels. Wanneer de laatste zomerse zonnestralen de velden strelen, gaan de ranonkelknollen de grond in.

Onze ranonkels worden met de grootste zorg geteeld en geplukt op het moment dat ze op hun mooist zijn, zodat jij kunt profiteren van hun maximale houdbaarheid en schoonheid. Bovendien zijn onze ranonkels gegarandeerd van biologische oorsprong, wat betekent dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam.

Ranonkel
Groothandel ranonkels

Sterke relaties ranonkel kwekers in Italië

Door onze warme relaties met leveranciers en kwekers in het prachtige Italië, kunnen we je flexibel van ranonkels voorzien. Benieuwd wat we voor jou en jouw klanten kunnen betekenen? Geef ons een belletje voor de mogelijkheden of kom langs in de cash en carry in Aalsmeer of Rijnsburg – en geniet van de heerlijke geur van onze Italiaanse ranonkels!

Een oersterk ranonkel assortiment

Ons Italiaanse assortiment ranonkels bestaat uit tientallen soorten en nog veel meer kleuren, variërend van zachtroze tot bordeauxrood en feloranje. Als ranonkelleverancier zijn we hier erg trots op, want voor ieder wat wils!

ranonkel pon pon

Pon Pon: stevige, lichtgekrulde blaadjes

Clooney: schitterende volle bloei en uitmuntende houdbaarheid