Nieuw: Ranonkels uit Turkije

Ontdek de betoverende wereld van ranonkels uit Turkije een gloednieuw product in het unieke voorjaarsassortiment van importeur en exporteur Greenflor. Wij zijn altijd op zoek naar vruchtbare grond en unieke samenwerkingen, met als resultaat een ijzersterk assortiment ranonkels voor onze zakelijke klanten!

Handgemaakte nobilisbomen

Prachtige ranonkels uit Turkije

De ranonkel, gekoesterd onder de Turkse zon, brengt een vleugje exotische pracht in het assortiment van jouw bloemenwinkel, tuincentrum of groothandel. Met weelderige bloemblaadjes in diverse kleurschakeringen, van zachtroze tot diep oranje, zijn onze Turkse ranonkels ware juweeltjes. Gegarandeerd vers en met liefde gekweekt.

Unieke ranonkelkwekerij

Om ons assortiment veilig te stellen en het hele jaar door een constante stroom bloemen van hoge kwaliteit te garanderen, investeert Greenflor regelmatig in kwekerijen op nieuwe, vruchtbare plekken over de hele wereld. Onlangs zijn we begonnen met een succesvol experiment om ranonkels te kweken in Turkije. We doen dit in samenwerking met lokale telers en experts die hun velden en klimaat het beste kennen. Lees hier meer

Handgemaakte nobilisbomen 2

Ranonkels zakelijk inkopen

Zo hebben we afgelopen zomer 500.000 hoogwaardige bollen uit Italië en Frankrijk geëxporteerd naar onze partnerkwekerijen in Turkije. Op deze manier kunnen we de beste kwaliteit en meest prachtige soorten ranonkels garanderen. Tijdens de maanden die volgden hebben onze kwaliteitscontroleurs nauwlettend toegezien op het planten, verzorgen en oogsten van onze eerste ranonkels van vruchtbare Turkse grond. Met verbluffende resultaten! Met trots kunnen we melden dat de eerste prachtige ranonkels uit Turkije half december in onze cash & carries zijn aangekomen en een groot succes zijn.

Creëer een unieke beleving voor jouw klanten met deze b(l)oeiende schoonheden uit Turkije. Laat je inspireren door de exquise pracht van Greenflor’s ranonkels en geef je assortiment een betoverende touch!