Feestelijke ranonkels

De feestdagen staan voor de deur. Greenflor heeft de perfecte kerstvibe met een betoverende twist gecreëerd. De combinatie van strikken met ranonkels, een trendy samenspel die van elegantie en een hip kerstgevoel, verovert momenteel de sociale media. Rechtstreeks uit het zonnige Zuid-Europa, verruilen we de warme chocolademelk voor knusse sfeer in Italië. Onze ranonkels schieten uit de grond en zoeken een warm thuis.  Laat je inspireren met deze hippe combo en dompel je onder in de magie van de feestdagen.

Handgemaakte nobilisbomen

Magie op de kersttafel

Greenflor tilt de kersttafel naar ongekende hoogten met de schitterende Champagne Ranonkel als dé ster van Kerst. Combineer deze magische bloem met andere prachtige ranonkels, zoals Hanoi en Elegance, en creëer zo een adembenemende kersttafel waar iedereen versteld van staat.

Creatieve combinaties

Ontdek de kunst van het combineren van strikken en bloemen op een creatieve wijze samen met de bedenker Edénique Floral Design! Knip stijlvolle strikken uit stof, creëer een weelderige strik en bevestig deze met secondelijm op een kaars (voorkom lekkende kaarsen!). Tip: koop ze bij Dille en Kamille, deze lekken niet. Plaats een klein schaaltje met kippengaas en steek de ranonkel erin, waardoor ze op een speelse en vrij zwevende manier in het schaaltje komen te zitten. Experimenteer met hoogte voor een charmante en humoristische ‘wolkachtige’ opstelling.

Handgemaakte nobilisbomen 2
Handgemaakte nobilisbomen 2

Greenflor’s top 3 ranonkels

Greenflor deelt enthousiast haar twee favoriete ranonkels:

Vul je bloemenwinkel met deze magische combinatie van strikken en ranonkels en creëer een kerstgevoel dat alle verwachtingen overtreft!

Ontdek Meer Op Instagram

Neem een kijkje op onze Instagram-reel: “Strikken en bloemen” om nog meer geïnspireerd te raken.