Ecuador rozen

Love is in the air… ehh ground! 

Rozen Ecuador voor valentijn! Februari staat in het teken van de liefde. Wat is een betere manier om je liefde te tonen dan met de roos; de koningin van de bloemen?! Greenflor rozen zijn van de hoogste kwaliteit en maken zeker indruk op geliefden. Benieuwd waar wij als rozenleverancier deze toppers vandaan halen?

Ontdek rode rozen uit Ecuador voor valentijn

Of je nu kiest voor een enkele rode roos als symbool van passie, of voor een mooie mix van verschillende kleuren om de complexiteit van je liefde te tonen. Onze specialisten hebben de hele wereld afgezocht naar de állerbeste kwekerijen van rozen.

Ecuador rozen
Ecuador rozen

Rozen Ecuador voor valentijn

In Ecuador hebben ze het antwoord gevonden. Daar, in het exotische Zuid-Amerika, krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en uiterst vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan deze pronkstukken direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlandse expertise in combinatie met optimale, Zuid-Amerikaanse omstandigheden resulteren samen in de allersterkste, allermooiste rozen.

Verschillende smakelijke rode rozen

Rode rozen, trossen rozen, rozenbottels; symbolen van liefde en passie. De krachtige kleur rood straalt intensiteit uit, terwijl de delicate bloemen van rozen zachtheid uitstralen. In een boeket of in een fles, rozen brengen een unieke sfeer van romantiek en poëzie. Laat de schoonheid van rozen spreken voor uw liefde en bekijk hier de verschillende soorten rozen in de webshop!

Ecuador rozen

Laat liefde bloeien

Maar waarom zou je je beperken tot alleen Valentijnsdag? Onze rozen zijn ook perfect om te geven als verjaardagscadeau, als blijk van waardering of gewoon omdat je iemand lief vindt. Laat je liefde bloeien met onze prachtige rozen.

Greenflor’s Ecuador rozen hebben ons hart al veroverd, maar verdienen ook een plekje in het hart van jóuw klanten. Ontdek alle steellengtes en kleurencombinaties rozen in onze webshop, special voor bloemisten, groothandels en retail. Of breng een bezoekje aan onze cash en carry in Rijnsburg of Aalsmeer.

¡Viva el amor!