Wedding season 2024 is (almost) here! En welke bloem past er beter bij sprookjesachtige bruiloften, liefde en romantiek dan de roos?! Jij als bloemist, stylist of zakelijk inkoper wilt natuurlijk de allerbeste kwaliteit rozen voor je klanten. Ontdek daarom nu onze trendy top 5 Ecuador rozen voor wedding season 2024! 

Top 5 Ecuador Rozen

Ecuador rozen hebben dikkere stelen, grotere koppen en intensere kleuren. De hoogste kwaliteit en meest bijzondere soorten importeren wij vanuit vruchtbare Zuid-Amerikaanse rozenkwekerijen. Dé perfecte bloem voor de belangrijkste dag van het leven van jouw klant!  

Ga dit jaar aan de slag met de trendkleur van het jaar ‘Peach Fuzz’ en ontdek onze top 5 Ecuador rozen voor wedding season 2024!

rozen
  1. Quicksand: Deze dromerige, champagnekleurige roos is perfect voor bruiloften in het seizoen van 2024. Quicksand voegt een vleugje romantiek toe aan elke gelegenheid.
  2. Phoenix: De Phoenix straalt met zijn prachtige roze kleur, zijdeachtige bloemblaadjes en kopgrootte tot wel 7,5 centimeter. Ideaal voor het creëren van een impact!
  3. Playa Blanca: Zo helder als de zonovergoten stranden van Ecuador, straalt deze zuivere witte roos met elegantie en zuiverheid. Een stralende, tijdloze keuze voor bruiloften en events dit seizoen.
  4. Shimmer: De Shimmer-rozen schitteren als kostbare juwelen met hun lichtroze tinten en tot wel 58(!) glinsterende bloemblaadjes. Ze voegen écht een vleugje glamour toe aan de meest bijzondere dag van jouw klanten.
  5. Tibet: Met zijn delicate bloemblaadjes en warme wittinten, brengt de Tibet een gevoel van sereniteit. De perfecte toevoeging aan de trendkleur Peach Fuzz die dit wedding season centraal staat!
rozen

De perfecte aanvulling

Laat onze top 5 van dit seizoen extra stralen door ze te combineren met de perfecte basisrozen uit ons jaarrond assortiment. Voor een werkelijk adembenemende bruiloft vormen de rozensoorten Mondial, Pink Floyd en Aloha dé perfecte aanvulling.  

Mondial, met zijn klassieke witte bloemen, brengt een tijdloze elegantie. Pink Floyd, met zijn levendige roze kleur, voegt een sprankje romantiek en speelsheid toe. En Aloha, met zijn trendy perzikkleur en subtiel geurende bloemen, creëert een sfeer van warmte en welkom.  

Een stapje verder

Daarnaast til je bruiloften, arrangementen en boeketten naar een nóg hoger niveau door de toevoeging van bijpassende bloemen en (snij-)groen als delphiniums, senecia (jacobaea) en gips. Deze extra elementen voegen diepte, contrast en persoonlijkheid toe. Hierdoor ontstaat er een betoverende sfeer waar iedereen ‘JA’ tegen zou zeggen.  

Met deze zorgvuldige mix van trendy top 5 Ecuador rozen en aanvullende bloemen en (snij-)groen, worden bruiloften in 2024 een waar meesterwerk! 

 

rozen