Europa’s mooiste kransen

Warme banden met leveranciers van bloemen, droogbloemen en decoratie over de hele wereld. Dat is hoe importeur en exporteur Greenflor haar klanten zo’n groot en exclusief assortiment kan bieden. Zo ook de hoogste kwaliteit kransen voor elk seizoen. Dankzij een samenwerking van 20+ jaar is Greenflor Europa’s enige leverancier van de immens populaire Wegener kransen uit Turkije. Lees het verhaal van in- en verkoper Jerry van Duijvenbode en de Duitse kransenkoningin Isabelle Wegener.

Bloementrends: Greenflor x Florette.ae

Europa’s mooiste kransen

Warme banden met leveranciers van bloemen, droogbloemen en decoratie over de hele wereld. Dat is hoe importeur en exporteur Greenflor haar klanten zo’n groot en exclusief assortiment  kan bieden. Zo ook de hoogste kwaliteit kransen voor elk seizoen. Dankzij een samenwerking van 20+ jaar is Greenflor Europa’s enige leverancier van de immens populaire Wegener kransen uit Turkije. Lees het verhaal van in- en verkoper Jerry van Duijvenbode en de Duitse kransenkoningin Isabelle Wegener die Europa’s mooiste kransen maakt.

Hoge kwaliteit kransen

Duitse pünktlichkeit en prachtige bloemen, kruiden, vruchten en bladgroen uit mediterrane Turkse kuststreken. Een gouden combinatie waarmee de hoge kwaliteit kransen van Wegener hun grote marktaandeel hebben veroverd.

Het Turkse Antalya kent een hele regio gespecialiseerd in verskransen, maar alleen een klein team van de beste handwerkers uit dit gebied mogen aan de slag in Isabelle’s professionele productiehal. Gedroogde hortensia’s, schinneskransen, tutti frutti, kruidenkransen en meer. Van eind augustus tot begin december draait de productie op volle toeren en gaan alle kransen via Jerry exclusief naar klanten van groothandel Greenflor, veelal richting de Duitse markt.

Europa’s mooiste kransen
Europa’s mooiste kransen

Kersttrends

Met zijn 46 jaar ervaring in de bloemen en zijn vooruitziende blik weet Greenflor’s Jerry precies wat klanten verlangen. Zijn ideeën over de maatvoering, kleur en samenstelling van de kransen worden door Isabelle toegepast in elke nieuwe collectie. Deze formule blijkt jaar op jaar een enorm succes. Voordat de 45.000 kransen Greenflor’s cash & carry in Aalsmeer binnenkomen, zijn ze al verkocht. Zo creëren de sierteeltexperts van Greenflor samen met onze trouwe leveranciers de trends waar de markt om gaat vragen en spelen we in op de behoeftes van de moderne klant.

Van gedroogde hortensia’s tot schinneskransen, tutti frutti, kruidenkransen en meer. Ontdek ons complete kransenaanbod in de webshop

Zie onze blogpagina voor meer inspiratie, trends en behind the scenes verhalen