zijden bloemen

Najaar zijden bloemen!

Knallend, koraal, rood, oranje en razend roze. Als je van deze prachtige kleuren niet de herfst in je bol krijgt. Dan weten we het ook niet meer. De zijden bloemen zijn niet meer weg te denken voor het najaar. Bij Greenflor verkopen we nu de prachtige zijdebloemen in allerlei soorten zoals look a like: appel takken, groen en oranje Eucalyptus takken, veren en nog veel meer.

Laat je klanten kennis maken met de mooiste handgemaakte zijdebloemen, zijden plukboeket waar je eindeloos van zult genieten. Instant Happiness gegarandeerd.

Zijden pluk boeket

Ook kun je de najaarscollectie combineren met de zachte pastelkleuren in frisse tinten geel, paars, groen en oranje we weten zeker dat de combinatie van deze kleuren zorgen voor een fantastische, creatieve zijdebloemen pluk boeket een lach op je gezicht toveren.

Zijn de zijdebloemen misschien al onderweg naar je winkel? Zo niet, zijn de prachtige zijden bloemen zijn te koop bij de zijden bloemen specialist webshop van Greenflor en cash en Carry in Aalsmeer net als Rijnsburg.

Try this at home 

Wil je zelf eens een combinatie van vers en zijden maken? Schik kleine bosjes verse bloemen uit de cash & carry van Greenflor. Koop voornamelijk mooie opvulling zoals: cinerea , olijf of magnolia blad en om het een pluk boeket effect te geven rozenbottels er aan toevoegenen. Plaats je favorieten zijden takken in het midden van het vers boeket.