Traditionele kleuren tijdens de kerstperiode zijn natuurlijk groen, rood en wit. 3x-musthaves-voor-jouw-x-mas-tafel

Ben jij al klaar voor Kerst? Wij bij Greenflor wel in ieder geval! Ontdek hier drie prachtige en onmisbare accessoires die je in een mum van tijd omtovert tot een oogverblindend kersttafereel. Dus steek de open haard maar aan, laat de sneeuw vallen en ontvang kerst met open armen!

mos tafel

3x Musthaves voor jouw X-mas tafel: de mostafel

Een voortreffelijk gedekte tafel is mooi, maar bij Greenflor gaan we net een stapje groener! Gebruik in plaats van een mooi tafelkleed ook eens mos! Haal kerst naar binnen en vul kleine delen of de hele tafel met mos. Bij Greenflor hebben we allerlei soorten mos beschikbaar, wij hebben hier gekozen voor dit mos.

Mos tafel
verse najaars bloemen

3x Musthaves voor jouw X-mas: glitterende waxbollen

Ga deze winter eens lekker uit je bol met winterse tulpen, hyacinten, appels, egels of amaryllis bollen. Greenflor heeft ze in alle kleuren van de regenboog: van wit, roze, oranje, zalm en rood tot tweekleurig, gestreept, met kleurverloop en glitters. Ga voor die extra glow op tafel! En geniet er lekker langs van!

Prachtige decoratie

Op zoek naar heerlijke kerstdecoratie? Neem dan een kijkje in de webshop onder het kopje ‘decoratie’! Je vindt hier kerstproducten, schalen, potten en nog veel meer! De decoratie is gemaakt van natuurlijk en duurzaam materiaal, geven iedere ruimte veel sfeer, dus ook de kersttafel! Neem snel een kijkje in onze decoratie voorraad.

wax appels