Betoverende mistletoe (maretak)

Ontdek betoverende mistletoe (maretak)! Een prachtig, symbolisch onderdeel van het herfst- en winterassortiment bij importeur en exporteur Greenflor. Betover klanten met de mystiek en traditie van mistletoe tijdens de kerstdagen. Of voeg een vleugje magie toe aan boeketten en arrangementen dit najaar!

 

Betoverende maretakken

Leverancier van mistletoe

Greenflor’s hoge kwaliteit mistletoe (maretak) komen uit de prachtige oerbossen van Polen. Ongeveer 10 jaar geleden klopte onze leverancier aan bij de Greenflor cash & carry in Aalsmeer. Een busje vol verse mistletoe en een rit van 14 uur vanuit Polen. Op zoek naar een bestemming voor zijn handel. De ondernemende leverancier Lukasz Wystrach vond de eindbestemming voor zijn mistletoe  bij bloemengroothandel Greenflor, vanuit waar ze naar klanten over de hele wereld gaan. Tijdens de koude wintermaanden sieren ze de gevels van winkels, restaurants, bloemisten en tuincentra. Een prachtig gezicht!

De betekenis van mistletoe

De mistletoe is een van de meest romantische elementen in het winterassortiment van importeur en exporteur Greenflor. Zelfs de koudste wintermaanden worden aangenaam met een kus onder de mistletoe. Dankzij onze exclusieve relatie met Wystrach verhandelt Greenflor ongeveer 25.000 bundels mistletoe per seizoen, waarmee we de  harten en lippen van vele klanten over de hele wereld verwarmen.

Betoverende maretakken 2

Zelfs in moeilijke tijden laat ik mensen niet in de steek. Het is een langdurige partnerschap dat gezamenlijk investeringen vereist. Dat creëert de beste relatie met onze leveranciers.

– Jerry van Duijvenbode, inkoper & verkoper Greenflor

Ontdek ook ons assortiment nobilisbomen en waxbollen om jouw winterassortiment mee aan te vullen!