Stel je voor: een bruiloft gevuld met liefde, vreugde en prachtige bloemen. Alliums en delphiniums voegen kleur en verfijning toe. Deze bloemen zijn ideaal voor een romantische ceremonie. Ontdek hier hoe je deze bloemen kunt gebruiken om jouw speciale dag extra bijzonder te maken.

Trend van 2024: meer kleur op bruiloften

De kleuren lavendel en dustyblauw zijn momenteel hot in de bloemenwereld! Deze zachte pasteltinten geven de perfecte romantische look. Combineer ze moeiteloos met elkaar of met wit of tinten die net iets lichter of donkerder zijn. Experimenteer zelf met kleuren en ontdek jouw perfecte combinatie!

Deze trend biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en persoonlijke stijl. Voeg lavendel toe aan het bruidsboeket voor een vleugje elegantie. Gebruik dustyblauw in tafelstukken voor een serene sfeer. Met deze kleuren creëer je een harmonieuze en stijlvolle bruiloft die nog jaren zal bijblijven.

Alliums
Alliums

Alliums als de stralende kroon op jouw ceremonie

Alliums trekken direct de aandacht met hun opvallende ronde vormen en levendige kleuren. Gebruik ze langs het gangpad voor een spectaculair effect. Plaats ze in grote vazen bij de ingang om een elegante sfeer te creëren. Hun unieke uitstraling geeft elke ceremonie een luxueuze touch. Alliums blijven de hele dag vers en stralend, waardoor je zorgeloos kunt genieten.

Wil je meer weten over het proces van de allium bij een kwekerij? Lees dan verder op onze blog, over de paarse perfectie.

Delphiniums geven jouw bruiloft elegantie en hoogte

Delphiniums brengen elegantie en kleur naar elke bruiloft. Met hun hoge stelen en levendige tinten verrijken ze elk bloemstuk. Perfect voor bruidsboeketten, voegen ze hoogte en charme toe. Combineer ze met andere bloemen voor een harmonieuze en stijlvolle look. Plaats delphiniums in hoge vazen als indrukwekkende middelpunt op de receptietafels. Hun opvallende aanwezigheid creëert een feestelijke en luxe sfeer. Delphiniums blijven lang stralend, zodat je de hele dag kunt genieten van hun schoonheid.

Alliums