Een adventkrans op maat

Van vers tot decoratief en van gedroogd tot groen. Vanaf de vroege herfst tot de Kerst is bloemenleverancier Greenflor jouw totaalleverancier van de meest prachtige kransen. Ben je op zoek naar een kant-en-klare krans? Of liever een basiskrans van hoge kwaliteit om zelf een creatief pronkstuk van te maken? Ons uitgebreide assortiment kransen  biedt voor ieder wat wils. 

Een adventkrans op maat

Greenflors adventkrans is een sterke basiskrans die je mooi kunt versieren, maar die ook op zichzelf te gebruiken is. Gemaakt van hoogwaardig nobilisgroen in combinatie met prachtige coniferen en cipressen voor een natuurlijke look & feel. Ontworpen door onze creatieve inkopers en handgemaakt door experts in Berlijn. Dat is Greenflor’s exclusieve advent nobilis krans – extreem populair onder tuincentra, bloemisten en bloemenwinkels omdat je met een kleine toevoeging snel een uniek pronkstuk maakt.  

Een krans op maat

Fun fact: wist je dat importeur en exporteur Greenflor jaarlijks zo’n 850.000 kransen verkoopt aan klanten over de hele wereld?! 
 

De perfecte adventkrans

De perfecte adventkrans

Greenflor’s nobiliskrans is de perfecte basis voor een prachtige, handgemaakte krans voor advent periode; de vier weken voorafgaand aan Kerst. Een pronkstuk voor elke tafel wanneer de dagen korter worden. Versierd met prachtige vruchten, takken en natuurlijk vier kaarsen; een voor elke zondag voorafgaand aan Kerst. Voeg gekleurde of glinsterende takken toe aan Greenflor’s basiskrans, maar probeer ook eens dennenappels, gewaxte appels of gewaxte peren . De perfecte uitbreiding van het kerstassortiment van elke bloemist of bloemenwinkel! 

Do it yourself: een adventkrans op maat 

Stappen: 

Stap 1: Maak de asparagus met ijzerdraad vast aan de basiskrans voor een vleugje kleur. 
Stap 2: Bevestig de kaarsen aan de krans met lijm voor stabiliteit. 
Stap 3: Versier de krans met dennenappels, geglitterde of gewaxte siervruchten en droogbloemen.
Je kunt lijm of draad gebruiken om ze stevig vast te maken.  

Benodigdheden: 

Met bloemen en decoraties van Greenflor maak je een prachtige, unieke adventkrans. Een bijzondere toevoeging aan het assortiment van elke bloemist of bloemenwinkel. Volg de stappen hierboven en laat jouw klanten genieten van de magische en feestelijke sfeer!  

Ontdek Greenflor’s complete assortiment aan kransen in de webshop