Greenflor x Florette

Wij zijn specialisten in alle seizoenen, of het nu diep winter, midden in de zomer, herfst of het voorjaar is. Bij Greenflor, de bloemengroothandel, hebben we een scherp gevoel voor wat er komen gaat. We zijn niet alleen volgers van bloementrends; sterker nog, we zijn trendsetters. Samen met deskundigen op het gebied van design, evenementen en bloemsierkunst stellen onze collega’s een uniek assortiment samen, waaronder speciale creaties voor Florette in Dubai.

Bloementrends: Greenflor x Florette.ae

Trendsetters: Greenflor x Florette

Florette is een van de grootste bloemisten en Dubai. Sinds 2017 bezorgen ze de meest verse en prachtige bloemen in de hele Verenigde Arabische Emiraten. Onberispelijke bloemen, hoge kwaliteit rozen en de meest prachtige boeketten gaan klanten in Dubai, Sharjah, Ajman en Abu Dhabi. Uiteraard zijn deze bloemen afkomstig van bloemenimporteur en -exporteur Greenflor. Een internationale samenwerking van hoge kwaliteit met prachtige resultaten. Samen bezorgen we geluksmomenten in geuren en kleuren bij klanten in het hele Midden Oosten!  

Bloementrends voor het voorjaar

Florette eigenaresse Tanja Perrono deelt haar visie op trends in de sierteelt voor voorjaar 2024 met ons:

“Ten eerste zijn bloemen en snijgroen niet langer beperkt tot hun traditionele rol; ze veranderen nu in boeiende kunstwerken. Hun moderne, sculpturale vormen roepen diepe emoties op.  

Ten tweede is er een hernieuwde waardering voor organische ontwerpen die de schoonheid van seizoensgebonden eenheid omarmen. Monoboeketten en wilde arrangementen weerspiegelen de overvloedige harmonie van natuur, alsof ze zo uit een levendige lentetuin. Het is een prachtig eerbetoon aan creativiteit en de eindeloze charme van de kleuren van de natuur.” 

Tanja haalt haar inspiratie van Instagram accounts zoals @wifenyc.

Bloementrends: Greenflor x Florette.ae

Bloemenimporteur en -exporteur

Als toonaangevende importeur en exporteur van bijzondere bloemen, omarmt Greenflor de nieuwste groentrends. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie biedt klanten over de hele wereld een vleugje natuurlijke bloemenpracht. Met expertise in logistiek en trends, stippelen we samen de meest bloeiende weg uit. Van exotische bloemen tot populaire seizoensbloemen, we leveren kwaliteit die indruk maakt.

Ontdek ons complete assortiment bloemen in de webshop

Lees ook hoe onze bloemen bij de grootste modemerken, juwelenhuizen en vijfsterrenhotels terechtkomen