Handgemaakte nobilisbomen

Bomen zijn tijdens Kerst meer dan decoraties; ze dragen symbolische betekenissen van hoop en vernieuwing. Ze herinneren ons aan de cyclus van het leven, zelfs in de koudste tijden. Wanneer een grote boom te veel is, is Greenflor’s hoge kwaliteit nobilisboom de perfecte oplossing. Bloemisten, bloemengroothandels en tuincentra maken hiermee écht het verschil in hun kerstassortiment.

Handgemaakte nobilisbomen

Een handgemaakte miniboom

In de Scandinavische oerbossen worden nobilis takken nog steeds zorgvuldig met de hand gekapt. Vervolgens worden ze direct naar de productie gebracht, waar prachtige miniboompjes worden gemaakt in strakke piramidevorm. Enerzijds is het maken van zo’n nobilisboom een vak apart. Elk takje op de juiste plek is een taak die alleen aan ervaren vakmensen wordt toevertrouwd. Aan de andere kant is Greenflor specialist in bloemen, groen en decoratie en koopt elk najaar de meest prachtige nobilisbomen in voor haar klanten. Bloemisten, bloemenwinkels, groothandels en tuincentra – allemaal bieden ze hun klanten het perfecte, schattige alternatief voor een grote kerstboom.

Het perfecte kerstassortiment

Nobilisbomen zijn een prachtige aanwinst voor elk huis, kersttafel of raamkozijn wanneer de dagen korter worden. Voeg lichtjes, mini-kerstballen of gekleurde asparagus toe voor wat extra glamour, iets wat jouw klant zeker zal waarderen. Bloemengroothandel Greenflor gaat nog een stapje verder en voegt een laagje sneeuw toe aan sommige bomen uit het kerstassortiment voor een extra wow-factor.

Tijdens het seizoen verkoopt Greenflor ongeveer 15.000 handgemaakte nobilisbomen, variërend van 30 tot 120 cm hoog. De perfecte aanvulling voor het kerstassortiment van elke bloemist of tuincentrum.

Handgemaakte nobilisbomen 2