In de wereld van bloemendesign wil je kunnen vertrouwen op een bloem die er niet alleen goed uitziet, maar ook een bijzondere uitstraling heeft en van hoge kwaliteit is. Meet the hortensia!

hortensia snijbloemen

Hortensia’s voor evenementen, bruiloften en meer

Van hun opvallende bloemhoofden tot hun diverse kleurenpalet, hortensia’s bieden unieke mogelijkheden om bloemcreaties naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een luxueus evenement plant, een kantooromgeving of hotellobby wilt verfraaien of op zoek bent naar een bloem die een boodschap van dankbaarheid en schoonheid overbrengt. Hortensia’s voldoen aan de wensen van de bloemist, arrangeur en stylist. Bovendien bieden ze een uitstekende houdbaarheid, waardoor ze langdurig kunnen worden genoten door uw zakelijke én particuliere klanten.

Zakelijke leverancier hortensia snijbloemen

Als importeur en leverancier van hortensia snijbloemen uit Nederland én Frankrijk heeft Greenflor jarenlange ervaring in het leveren van topkwaliteit bloemen aan bloemisten, stylisten, arrangeurs en groothandels. Van verse bloemen in het late voorjaar tot doorgekleurde en geverfde hortensia snijbloemen in het najaar. Wij begrijpen de behoeften van de zakelijke markt en bieden vol trots een breed scala aan hortensiasoorten, elk met hun eigen charme en persoonlijkheid. Laat je betoveren door de magie van hortensia’s!

hortensia snijbloemen
hortensia snijbloemen

Wat maakt de hortensia snijbloem zo bijzonder:

  • Hortensia’s staan bekend om hun grote, opvallende bloemhoofden, bestaande uit vele kleine bloemetjes. Het grote formaat van de bloemen maakt ze opvallend en ze vullen gemakkelijk een boeket of bloemstuk.
  • Hortensia’s komen voor in allerlei kleuren; wit, roze, blauw, paars, groen en meer. Wat hortensia’s speciaal maakt, is dat afhankelijk van de zuurgraad in de bodem één plant meerdere kleuren bloemen kan hebben. Dit maakt de hortensia erg uniek!
  • Hortensia snijbloemen staan bekend om hun lange houdbaarheid, tot wel enkele weken. Dit maakt ze ideaal voor decoratie in zakelijke omgevingen.
  • De hortensia kent vele verschillende vormen. Van de traditionele bol tot aan platte schermen en spitse koppen. Dat biedt bloemisten, arrangeurs en stylisten veel creatieve vrijheid in hun bloemarrangementen, bruidsboeketten en meer.
  • Hortensia’s worden geassocieerd met dankbaarheid, gratie, overvloed en schoonheid. Deze symboliek maakt hortensia’s erg geschikt voor bruiloften en jubilea, maar ook voor zakelijke evenementen.
hortensia snijbloemen

Kortom, hortensia snijbloemen zijn bijzonder vanwege hun grootte, vorm en houdbaarheid. Kenmerken die ze geliefd maken bij zowel bloemisten als consumenten die op zoek zijn naar prachtige en duurzame bloemen voor decoratieve doeleinden.

Wist je dat Greenflor zelfs onze eigen hortensiakwekerij bezit? Lees er hier meer over!