Pioenrozen zijn de perfect bruiloftsbloemen. Wij zullen je nu vertellen waarom!

Bruiloft inspiratie

Is je klant op zoek is naar kleur, warmte, geborgenheid en liefde? En dat allemaal in één bloem? Zoek niet verder. Pioenenrozen zijn de ideale keuze. Je kan kiezen voor dubbele pioenrozen als de Madame Claude Tain, Mother’s Choice of Bridal Shower. Maar ook enkele pioenrozen schitteren de bruiloftsgasten tegemoet. Denk aan Coral Sunset of Flame. Ze brengen sfeer, vreugde en een liefdevolle ambiance op iedere bruiloft. Bekijk het zelf maar eens. Proost!

Witte pioenrozen als bruiloftsbloemen

Madame Claud Tain is de witste pioenroos die er is en dus perfect als bruiloftsbloem. De prachtige, pure witte bloemen zijn niet weg te denken uit bruidsboeketten. Hoe meer licht Madame krijgt, hoe groter haar statige bollen. Je kunt niet anders dan ‘ja’ zeggen tegen deze volle, dubbele, rijk gevulde pioenen. Mother’s Choice is één van de meest populaire pioenrozen ter wereld. De prachtig gevormde bloemen zijn ivoorkleurig en heel fijn en elegant. Romantischer wordt het niet. Of toch? Wat te denken van de frisse en fleurige Bridal Shower? Met haar gelige kern heeft ze een jong en jeugdig karakter. Prachtig in ieder bruidsboeket. Je ziet het, mogelijkheden genoeg. Er is zelfs nog meer. Geef de enkele pioenrozen de mogelijkheid je te betoveren. Je vindt ze hieronder

Pioenen groothandel
groothandel pioenen

Enkele pioenrozen als bruiloftsbloemen

Ben je op zoek naar pioenrozen als bruiloftsbloemen die je in vuur en vlam zetten? Van Pioenroos Flame krijg je direct blosjes op je wangen. Knalroze bloembladeren, vergezeld met bijna lichtgevende gele meeldraden doen de vonken overspringen op de iedere trouwerij. Een andere gast, welkom op elke bruiloft, is Pioenroos Coral Sunset. Geurend en betoverend. Deze dame brengt het bruidspaar en de gasten geheid in zomerse extase. Tot de zon onder is gegaan en daarna…

Wanneer zijn er pioenenrozen als bruiloft bloem beschikbaar?

Vanaf week 15 zijn er steeds meer soorten beschikbaar zoals Duchesse de Nemours, Command Performance en Odile. De meest bijzondere en unieke soorten pioenrozen. De eerste pioenen komen uit tunnels of uit de kas. Zonnepanelen leveren de energie waarmee de beauty’s groeien en bloeien. Pioenen zijn naast ongelooflijk mooi ook hartstikke duurzaam. Greenflor staat niet voor niets bekend als de pioenkampioen!

peony wholesale

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt en weet je hoe je pioenrozen als bruiloftsbloemen kunt gebruiken. Een bruiloft is romantisch, speciaal en spannend. De groothandel Greenflor heeft voor elke bruiloft het perfecte aanbod aan pioenen.

pioenen bruiloft
pioenen bruiloft