Het pioenroos assortiment van groothandel Greenflor is weer uitgebreid. We hebben ze van zachte pasteltinten tot felle knalkleuren en van opgevouwen bol tot uitbundige explosie aan schoonheid.

Pioenroos
Command Performance

De prachtige pioenroos Command Performance is het hele pioenseizoen verkrijgbaar. Weinig soortgenoten kunnen tippen aan het formaat en volume van deze bomvolle, bolvormige pioen. De pioenroos Command Performance wordt dankzij haar indrukwekkende kleurenverandering ook wel ‘de toverbal’ genoemd. De hybride, dubbele pioen gaat in twee weken tijd heel wat kleuren af. Ze transformeert van felrood naar dieporanje, via fijn perzik en zacht crème naar de grote finale, prachtig wit.

Command Performance

Pioen Command Perfromance bloeitijd

Een pioenroos bloeit meestal twee maanden en dan over het algemeen in de maanden mei en juni. De bloem van de pioen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij Greenflor importeren we de pioenrozen uit Nederland en uit Frankrijk. Doordat het weer verschilt is niet van elke pioen de bloeitijd hetzelfde. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van de soort. Command Performance is het hele seizoen beschikbaar maar vooral aan het einde. De perfecte afsluiter van het pioenseizoen!

Soorten
Pioenrozen

Pioenen bloeien elk voorjaar weer in meer dan duizend soorten en maten. Greenflor heeft een grote liefde voor pioenrozen, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen zullen we wekelijks een nieuwe soort voorstellen. Met andere woorden de beauty van de week.