Het assortiment van pioenrozen bij groothandel Greenflor is opnieuw uitgebreid, met een prachtige variëteit aan kleuren, van zachte pasteltinten tot levendige knalkleuren. Van elegante, opgevouwen knoppen tot weelderige explosies van bloemenpracht. En laten we vooral niet vergeten dat de Pioenroos van de week de Command Performance is, klaar om te schitteren in jouw arrangementen.

Pioenroos Commend Performance

Gedurende het hele pioenseizoen pronkt de prachtige pioenroos Command Performance. Weinig bloemen kunnen zich meten aan het formaat en volume van deze weelderige, bolvormige pioen. Met haar opvallende kleurverandering wordt de pioenroos Command Performance ook wel liefkozend ‘de toverbal’ genoemd.

Deze hybride, dubbele pioen ondergaat binnen twee weken een opmerkelijke transformatie van felrood naar dieporanje, vervolgens naar subtiel perzik en zacht crème, om uiteindelijk te eindigen in een prachtig witte bloem.

Commend Performance

Bloeitijd Pioenroos Commend Performance

De bloeitijd van de pioenroos Command Performance strekt zich meestal uit over een periode van twee maanden, voornamelijk gedurende de maanden mei en juni. Echter, zoals met veel bloemen, wordt de bloeiperiode sterk beïnvloed door de grillen van de weersomstandigheden. Bij Greenflor halen we onze pioenrozen met zorg uit Nederland; Frankrijk en Roemenië, waarbij we rekening houden met de kwaliteit en variëteit van elke regio. Vanwege verschillen in het weer is de bloeitijd niet voor elke pioenroos hetzelfde, en dit kan ook afhankelijk zijn van de specifieke soort.

Command Performance is het hele seizoen beschikbaar, maar vooral prominent aanwezig aan het einde ervan, waardoor ze de perfecte afsluiter vormt van het pioenseizoen.

Variëteiten van Pioenrozen

Elk voorjaar bloeien pioenrozen weer op in een rijkdom van meer dan duizend variëteiten en afmetingen. Bij Greenflor koesteren we een diepe liefde voor pioenrozen en daarom zullen we elke week een nieuwe variëteit introduceren. Kortom, verwelkom de ‘Pioenroos van de Week’, waar we de schoonheid van verschillende soorten pioenrozen in de schijnwerpers zetten.