Bij “Pioenroos van de week” staat nu de betoverende Florence Nicholls in de schijnwerpers. Deze pioen heeft grote, weelderige bloemen. Haar heerlijke geur en roze gloed stralen pure luxe uit. Florence Nicholls produceert moeiteloos bloemen van topkwaliteit. Dit is de pioenroos die je deze week niet mag missen!

De verfrissende geur van Florence Nicholls

Als je op zoek bent naar een bijzondere bloemenervaring, kies dan voor Florence Nicholls. Haar frisse, heerlijke geur vult de hele kamer. De grote, weelderige bloemen voegen een vleugje romantiek en elegantie toe. Florence Nicholls brengt een zomers gevoel in je huis en is perfect voor speciale gelegenheden. Haal deze prachtige bloem in huis en geniet van haar fantastische geur en uitstraling!

pioenroos

Bloeiperiode van Florence Nicholls

De bloei van de pioen Florence Nicholls strekt zich meestal uit over een periode van twee maanden, voornamelijk tijdens de maanden mei en juni. Gedurende deze tijd schittert Florence Nicholls in volle pracht; haar heerlijke geur en roze gloed stralen pure luxe uit.

Hoewel wij bij Greenflor onze pioenrozen zorgvuldig selecteren uit Nederland, Frankrijk en Roemenië, kan de bloeiperiode variëren vanwege verschillen in weersomstandigheden. Florence Nicholls staat vooral bekend om haar royale bloemen en heerlijke geur, waardoor ze een vooraanstaande rol speelt tijdens het pioenenseizoen. Mis dus niet de kans om haar natuurlijke schoonheid te bewonderen en te genieten van haar fantastische geur!

Pioenroos variëteiten

Elk voorjaar bloeien pioenrozen weer op in een rijkdom van meer dan duizend variëteiten en afmetingen. Bij Greenflor koesteren we een diepe liefde voor pioenrozen en daarom zullen we elke week een nieuwe variëteit introduceren. Kortom, verwelkom de ‘Pioenroos van de Week’, waar we de schoonheid van verschillende soorten pioenrozen in de schijnwerpers zetten.

pioenroos

Mis deze kans niet om Florence Nicholls in je huis te halen. Laat je verrassen door haar geur en uitstraling!