Ons assortiment bij groothandel Greenflor is uitgebreid met de prachtige pioenroos ‘Moon over Barrington’. Deze variëteit heeft enorme bloemknoppen tot wel 20 cm breed. Ze heeft een heerlijke geur en straalt luxe uit. ‘Moon over Barrington’ produceert moeiteloos bloemen van topkwaliteit. Dit is de pioenroos die nu in de spotlight staat!

Moon over Barrington: een dubbele witte pioenroos

‘Moon over Barrington’ is een dubbele witte pioenroos met enorme bloemen. Deze pioenroos groeit krachtig en produceert eenvoudig bloemen. De stelen zijn lang genoeg voor de snijbloementeelt en ideaal voor boeketten. De bloemen hebben witte bloemblaadjes met een roze gloed, netjes gerangschikt in een ronde, komvormige structuur. Dit geeft ze een volle en weelderige uitstraling. De delicate, zoete geur is heerlijk en aangenaam.

pioenroos
pioenroos

Een must-have voor elke bloemist

De populariteit van ‘Moon over Barrington’ onder bloemisten is ongekend. Haar weelderige, maar elegante bloemen maken haar een onmisbaar element in elk boeket of bloemstuk. De lange stelen maken haar ook uitermate geschikt voor de snijbloementeelt, waardoor ze gemakkelijk te verwerken is in verschillende arrangementen. Of het nu gaat om een bruidsboeket, tafeldecoratie, of een elegante vaas op de balie. ‘Moon over Barrington’ voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan elke setting.

Bloeiperiode van Moon over Barrington

De bloei van de pioen Moon over Barrington strekt zich meestal uit over een periode van twee maanden, voornamelijk tijdens de maanden mei en juni. Gedurende deze tijd schittert Moon over Barrington in volle pracht, haar weelderige bloemen spreiden een aura van schoonheid uit in elke omgeving.

Hoewel wij bij Greenflor onze pioenrozen zorgvuldig selecteren uit Nederland, Frankrijk en Roemenië, kan de bloeiperiode variëren vanwege verschillen in weersomstandigheden. Moon over Barrington staat vooral bekend als een van de vroegbloeiers, waardoor ze een vooraanstaande rol speelt aan het begin van het pioenenseizoen. Mis dus niet de kans om haar natuurlijke pracht te bewonderen en jezelf te laten betoveren door haar tijdloze schoonheid!

pioenroos

Pioenroos variëteiten

Elk voorjaar bloeien pioenrozen weer op in een rijkdom van meer dan duizend variëteiten en afmetingen. Bij Greenflor koesteren we een diepe liefde voor pioenrozen en daarom zullen we elke week een nieuwe variëteit introduceren. Kortom, verwelkom de ‘Pioenroos van de Week’, waar we de schoonheid van verschillende soorten pioenrozen in de schijnwerpers zetten.