Ontdek het nieuwe assortiment pioenrozen van groothandel Greenflor! Van zachte pasteltinten tot levendige knalkleuren, en van elegante, opgevouwen bollen tot weelderige, uitbundige bloeiers. Laat je betoveren door de veelzijdige schoonheid van onze pioenrozen.

Pioenroos Pecher

Verken de schoonheid van Pioenroos Pecher, een bloem die je omhult met haar zachte, delicate lichtroze bloemblaadje en je het gevoel geeft op een roze wolk te zweven. Deze kruidenachtige pioen is een waar kunstwerk, met ontelbare half dubbele bloemblaadjes die haar een weelderige uitstraling geven.

De bloemblaadjes van Pecher zijn subtiel roze, soms versierd met een verfijnd rood randje aan de buitenkant. Naarmate de bloei vordert, transformeert Pecher geleidelijk tot een lichte crèmekleur, waardoor haar charme nog verder wordt versterkt. Laat je onderdompelen in de onmiskenbare schoonheid van Pioenroos Pecher.

Bloeitijd Pioenroos Pecher

Normaal gesproken bloeit een pioenroos gedurende ongeveer twee maanden, voornamelijk in mei en juni. De bloeiperiode van de pioen is echter sterk afhankelijk van de weeromstandigheden. Bij Greenflor importeren we onze pioenrozen uit Nederland, Frankrijk en Roemenië. Vanwege variaties in het weer kan de bloeitijd van elke pioen verschillen. Bovendien is dit ook afhankelijk van de specifieke soort.

Pecher gebint haar bloei meestal halverwege mei en blijft tot het einde van de maand in volle pracht. Daarna volgt een periode van uitbloei. Pecher schittert dus midden in het hoogseizoen van de pioenen.

Variëteiten van Pioenrozen

Elk voorjaar bloeien pioenrozen weer op in een rijkdom van meer dan duizend variëteiten en afmetingen. Bij Greenflor koesteren we een diepe liefde voor pioenrozen en daarom zullen we elke week een nieuwe variëteit introduceren. Kortom, verwelkom de ‘Pioenroos van de Week’, waar we de schoonheid van verschillende soorten pioenrozen in de schijnwerpers zetten.