U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Global floral sourcing is our passion.

Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.  

Wondere winter
Als buiten de gure winterwinden waaien en de vorst de nachten overheerst, is het binnen de hoogste tijd voor waxhyacinten, ilex en wilgenkatjes. Oftewel het heerlijke winterassortiment van Greenflor!        

Wij zijn
Ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van Eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse Pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van Hortensia’s uit Bretagne. De Rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Ontdek het winterassortiment
Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen

Onze mensen trekken over de Mediterrane heuvels op zoek naar de mooiste natuurlijke materialen: van de seizoensgebonden Kransen tot de tijdloze Eucalyptus.

Bekijk de catalogus

Wij zijn
Season specialists

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van Kerstkransen in de winter tot Pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

De roos is de koningin van de bloemen. Bij Greenflor vind je nu de mooiste exemplaren van deze royalty: rozen uit Ecuador. Daar, in Zuid-Amerika, krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor rozen.

Bekijk alle Rozen
Merry winter!

Merry winter!

Sta je te trappelen om de verse, heerlijk geurende kerstboom in huis te halen en op te tuigen met jouw all time favorites? Greenflor heeft niet alleen het mooiste wintergroen zoals eucalyptus, hulst en cedertakken, maar ook de meest feestelijke decoratieartikelen. Pas maar op met wie je onder de magische mistletoe terechtkomt…

Bekijk het gehele Kerstassortiment
Droogbloemen

Droogbloemen

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk alle Droogbloemen
Groen goed

Groen goed

Groen maakt gelukkig, vermindert stress en is goed voor de gezondheid, laat wetenschappelijk onderzoek zien. Laat groen nou ook nog eens heel fijn zijn om naar te kijken. In je favoriete vaas, gedroogd aan een stoere slinger of verwerkt in een kekke krans. De webshop van Greenflor ziet groen van de Olijftakken, Strelitzia- en Magnoliabladeren.

Bekijk het assortiment