U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

We love finding flowers from all over the world

Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.  

Lentekriebels in een vaas
Ook al is het buiten misschien nog grijs en grauw, bij Greenflor kunnen we de lentekriebels niet onderdrukken. De charmante Ranonkels flirten erop los en openen langzaam hun hart voor ons, terwijl de nonchalante Anemonen hun kop richting de lentezon richten.        

Wij zijn
Ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van Eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse Pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van Hortensia’s uit Bretagne. De Rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Ontdek het winterassortiment
Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen

Onze mensen trekken over de Mediterrane heuvels op zoek naar de mooiste natuurlijke materialen: van de seizoensgebonden Kransen tot de tijdloze Eucalyptus.

Bekijk de catalogus

Wij zijn
Season specialists

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van Kerstkransen in de winter tot Pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

De roos is de koningin van de bloemen. Bij Greenflor vind je nu de mooiste exemplaren van deze royalty: rozen uit Ecuador. Daar, in Zuid-Amerika, krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor rozen.

Bekijk alle Rozen
Ranonkels

Ranonkels

De ranonkel is er in het wit, geel, oranje, roze, rood en paars. Haar bloemblaadjes openen zich stuk voor stuk, zodat er steeds meer van haar prachtige hart zichtbaar wordt.

Bekijk het assortiment
Anemonen

Anemonen

Een zwart hart klinkt misschien wat deprimerend, maar dat gaat niet op voor het middelpunt van de Anemoon. De vrolijke bloem zorgt voor lang plezier in een zonnige atmosfeer.

Bekijk alle Anemonen
Groen goed

Groen goed

Groen maakt gelukkig, vermindert stress en is goed voor de gezondheid, laat wetenschappelijk onderzoek zien. Laat groen nou ook nog eens heel fijn zijn om naar te kijken. In je favoriete vaas, gedroogd aan een stoere slinger of verwerkt in een kekke krans. De webshop van Greenflor ziet groen van de Olijftakken, Strelitzia- en Magnoliabladeren.

Bekijk het assortiment