U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

We love finding flowers from all over the world

Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.  

Najaarsbloemen uit alle (frisse) windstreken
Het is herfst. Tijd voor boswandelingen over gevallen bladeren. De lucht wordt aangevuld met geel, oranje en rode tinten en we halen warme truien en sjaals weer van zolder. Veel bloemen in de tuin en binnenshuis zijn uitgebloeid, maar gelukkig hebben wij het perfecte sierassortiment!        

Wij zijn
Ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van Eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse Pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van Hortensia’s uit Bretagne. De Rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Ontdek het najaarsassortiment
Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen

Onze mensen trekken over de Mediterrane heuvels op zoek naar de mooiste natuurlijke materialen: van de seizoensgebonden Kransen tot de tijdloze Eucalyptus.

Bekijk de catalogus

Wij zijn
Season specialists

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van Kerstkransen in de winter tot Pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

De roos is de koningin van de bloemen. Bij Greenflor vind je nu de mooiste exemplaren van deze royalty: rozen uit Ecuador. Daar, in Zuid-Amerika, krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor rozen.

Bekijk alle Rozen
Gedroogde Lavendel

Gedroogde Lavendel

Gedroogde lavendel is een absolute klassieker in droogbloemenland. Lavendel houdt na het drogen zijn stevige vorm, helderblauwe kleur en – ook niet onbelangrijk – zijn onweerstaanbare geur.

Bekijk de catalogus met Droogbloemen
Droogbloemen

Droogbloemen

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk alle Droogbloemen
Groen goed

Groen goed

Groen maakt gelukkig, vermindert stress en is goed voor de gezondheid, laat wetenschappelijk onderzoek zien. Laat groen nou ook nog eens heel fijn zijn om naar te kijken. In je favoriete vaas, gedroogd aan een stoere slinger of verwerkt in een kekke krans. De webshop van Greenflor ziet groen van de Olijftakken, Strelitzia- en Magnoliabladeren.

Bekijk het assortiment