U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

All I want for
Christmas

Het is tijd voor de wintermaanden bij Greenflor. November en december zijn dé maanden om de bloemetjes binnen te zetten. Wij hebben kerstproducten in alle soorten en maten. Dus bent u op zoek naar een mooie krans? Een verrassende boom? Of knusse decoratie? Kom dan langs en bekijk ons uitgebreide assortiment! Hieronder vindt u alvast een voorproefje van ons kerstassortiment.    

 1. Wreath nobilis
 2. Wreath wax exotica bes
 3. Wreath hydrangea
 4. Wreath pinea mix naturel
 5. Wreath wax euca berry

 1. Pinea small naturel
 2. Wax hippeastrum
 3. Wax cucumis egel
 4. Wax appels
 5. Wax cucurbita
 6. Wax cone w rope

 1. Platana bes
 2. Pinus vertakt
 3. Erica rose
 4. Nobilis
 5. Eucalyptus populus bes rood abs
 6. Exotca bes
 7. Robusta bes rood met blad abs
 8. Euca boule
 9. Robusta bes naturel
 10. Eucalyptus cinerea rood abs

 1. Tree apple wooden sticks
 2. Tree wooden sticks ½ block

Wax
to the max

Om onze natuurlijke decoraties meer kleur te geven, kleuren we onze producten met een waxlaag. Sommige producten zijn te mooi om te kleuren. Een blanco waxlaag zorgt dan dat naalden niet uitvallen en de kleur optimaal blijft. Andere decoraties behandelen we met de basiskleur wit, waarna de waxkleur het beste tot zijn recht komt.

Dip...
and dye!

Wij gaan niet voor standaard, maar voor speciaal. Bijvoorbeeld door onze Eucalyptus meer kleur te geven. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: u vraagt, wij kleuren! Maar, Greenflor heeft het ook, geverfd en al, toegevoegd aan het assortiment.

Bekijk alle geverfde producten

Kransrijke winter

Kransrijke winter

Is er iets feestelijker dan een krans? Geef dit vlechtwerk een plaatsje boven de schouw of eettafel. Kransen brengen zonder opsmuk al een moderne kerstsfeer naar iedere woning.

Bestel al onze kransen
Under the Christmas tree

Under the Christmas tree

Sta je te trappelen om de verse, heerlijk geurende kerstboom in huis te halen en op te tuigen met jouw all time favorites? Of kies je voor de verrassend hippe bomen van Greenflor?!

Bestel al onze bomen
Winter green winter

Winter green winter

Ben je een groentje op het gebied van groen? Geen zorgen, de groenexperts van Greenflor zijn de wereld voor je rondgereisd en hebben een Kerst-selectie gemaakt van de allermooiste groene producten.

Bestel al ons kerstgroen
Let it wax

Let it wax

Om onze natuurlijke decoraties meer uitstraling te geven, bewerken we onze producten met een waxlaag: gekleurd óf blanco. Gebruik onze decoraties om jouw huis kerst-proof te maken!

Bestel al onze gewaxte producten