U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Over Greenflor

Over Greenflor
Greenflor is de inspirerende trendsetter in sierteelt. Het gepassioneerde team van Greenflor vindt de meest bijzondere sierteelt artikelen en natuurlijke deco producten voor bloemisten, groothandel en tuincentra.

Kom langs
Wil je de geuren en kleuren van ons assortiment ervaren? Kom dan langs bij onze cash&carry van Greenflor in Rijnsburg of Aalsmeer. U vindt meest bijzondere (seizoens)producten.        

Wij zijn
ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van hortensia’s uit Bretagne. De rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Bekijk nu het assortiment

Wij zijn
Seasons Specialist

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van kerstkransen in de winter tot pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Lentekriebels in een vaas

Lentekriebels in een vaas

Ook al is het buiten misschien nog grijs en grauw, bij Greenflor kunnen we de lentekriebels niet onderdrukken. De pluizige, knalgele knoppen van de mimosa en kleurrijke, krullerige blaadjes van de hyacint helpen ons aan dat eerste stukje lentegeluk. De charmante ranonkels flirten erop los en openen langzaam hun hart voor ons, terwijl de nonchalante anemonen hun kop richting de lentezon richten. Met onze verse bloemen van de beste kwekers over de hele wereld vang je het voorjaar in eigen vaas!