U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Over Greenflor

Over Greenflor
Greenflor is de inspirerende trendsetter in sierteelt. Het gepassioneerde team van Greenflor vindt de meest bijzondere sierteelt artikelen en natuurlijke deco producten voor bloemisten, groothandel en tuincentra.

Kom langs
Wil je de geuren en kleuren van ons assortiment ervaren? Kom dan langs bij onze cash&carry van Greenflor in Rijnsburg of Aalsmeer. U vindt meest bijzondere (seizoens)producten.        

Wij zijn
ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van hortensia’s uit Bretagne. De rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Bekijk nu het assortiment

Wij zijn
Seasons Specialist

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van kerstkransen in de winter tot pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
De zomer in je bol!

De zomer in je bol!

Bij Greenflor hebben we de zomer in onze bol en dat kun je zien (en ruiken) ook. Onze weelderige pioenen zijn om te zoenen en met onze sierlijke hortensia’s is de zomer een feit. Samen met lieflijke lavendeltakken, de exotische cynara, blozende rozenbottels of fraaie rozemarijn vormen ze een zinderend, romantisch zomerboeket met een geur waar je ‘zomer’ tegen zegt. Onze verse zomerproducten van de beste kwekers maken het direct zomertijd.